Nick Nuyens In Het Nieuw

€ 9,30
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 9,30
Sinds:
6 dagen
Gezien:
10 keer
Plaats:
Rotterdam, ZH
Adverteerder:
Boekenbalie
Telefoon:
+31(0)851302932
Activiteit:
13 maanden actief op Marktnet
Positie
51.93087,4.417564
Boekenbalie
Nick Nuyens In Het Nieuw
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur bestel is de volgende dag in huis. Alle bestellingen worden stevig verpakt.

Nick Nuyens In Het Nieuw
N. Nuyens, Michel Wuyts
9789052409948

Gelezen, kan ezelsoren, vouw in de kaft, vlekjes, verkleuring, deukjes of lichte slijtage hebben. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 2008. Taal: Nederlands.

Nick Nuyens is één van de voorlopers van een nieuwe wielercultuur. De Kempenaar steekt zijn afkeer voor doping niet onder stoelen of banken. Die moedige boodschap draagt hij ook uit als nieuwe kopman van de Franse Cofidisploeg. 2007 was voor Nuyens een scharnierjaar. Na sprankelende zeges in onder meer Parijs-Brussel, de Grote Prijs van Wallonië, de Omloop Het Volk, Kuurne-Brussel-Kuurne en de Ronde van Zwitserland was het niet meer dan logisch dat hij kopman werd. Nuyens bewees met Cofidis dat hij een wielerploeg kan sturen en zichzelf op een nog hoger niveau kan tillen. Maar hij had ook veel af te rekenen met pech, ziekte en kwetsuren. De kopman van Cofidis vertelt over de twijfels bij zijn afscheid van het vertrouwde Quickstep, over zijn overtuigende start bij Cofidis, de bijna-winst in de Omloop Het Volk, de voldoening na de Ronde van Vlaanderen, de ontgoocheling na Parijs-Roubaix en de tik die hij kreeg bij het collectieve ontslag van zijn ploeg uit de Ronde van Frankrijk. Nick Nuyens in het nieuw gaat ook over vriendschap, feesten, familiale beslissingen, omgaan met dopingstormen, vallen en opstaan en over goede medische begeleiding. Het boek is een uitnodiging van een intelligente sportman aan jonge collega's om zijn transparante werkwijze te volgen. In de stille hoop dat de wielersport er beter van wordt. Michel Wuyts (1956) is sinds 1991 verbonden aan de VRT/Sporza als televisiecommentator. Hij publiceerde De generatie Boonen, Het jaar van Tom Boonen en De Nieuwe Flandriens.

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.

Specificaties:

  • Conditie: Gebruikt
  • EAN (artikel code): 9789052409948
  • Levering: Verzenden
  • Merk - Algemeen: N. Nuyens, Michel Wuyts
  • SKU (eigen artikel code): 371900287

https://shop.boekenbalie.nl/shop Advertentienummer: 41139041

Meer advertenties van Boekenbalie

Link: