Gezond slank met de Foodsisters

€ 20,45
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 20,45
Sinds:
1 week
Gezien:
1 keer
Plaats:
Rotterdam, ZH
Adverteerder:
Boekenbalie
Telefoon:
+31(0)851302932
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
51.93087,4.417564
Boekenbalie
Gezond slank met de Foodsisters
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

Gezond slank met de Foodsisters
Janneke Koeman, Amande Koeman
9789046822654

Gelezen, kan ezelsoren, vouw in de kaft, vlekjes, verkleuring, deukjes of lichte slijtage hebben. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 2017. Taal: Nederlands.

Door goed en gezond te eten, krijg je meer energie en zit je lekkerder in je vel. Je hoeft niet altijd een streng dieet te volgen om kilo’s te verliezen, een paar simpele aanpassingen in je voeding zijn soms al genoeg. Met Gezond slank met de Foodsisters ontdek je dat koolhydraatarm en minder suiker eten helemaal niet moeilijk hoeft te zijn, en zelfs heel goed smaakt. Je leert lekker en gevarieerd te eten met vooral veel groenten. Alle recepten zijn eenvoudig te bereiden met ingrediënten die je in de supermarkt kunt kopen en alle gerechten staan in een mum van tijd op tafel. Gezond slank met de Foodsisters bevat twee handige weekmenu’s. ‘Ben jij een onverbeterlijke zoetekauw? Met de Foodsisters ben je daar zo vanaf!’ Libelle ‘De vrouwen laten zien dat minder suiker eten heel makkelijk, lekker en gezond kan zijn.’ LINDA. ‘Makkelijke recepten die je zelfs zonder boodschappenlijstje kunt onthouden, precies wat we willen. En wil je een kilootje kwijt? Spiek dan snel bij de koolhydraatarme weekmenu’s boordevol zusterliefde.’ Jamie Magazine

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur besteld, is dezelfde dag verzonden Alle bestellingen worden stevig verpakt.

Specificaties:

  • Conditie: Gebruikt
  • EAN (artikel code): 9789046822654
  • Levering: Verzenden
  • Merk - Algemeen: Janneke Koeman, Amande Koeman
  • SKU (eigen artikel code): 411100846

https://shop.boekenbalie.nl/shop Advertentienummer: 49981814
Link: