Dutch women don t get depressed

€ 3,90
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 3,90
Sinds:
5 dagen
Gezien:
1 keer
Plaats:
Rotterdam, ZH
Adverteerder:
Boekenbalie
Telefoon:
+31(0)851302932
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
51.93087,4.417564
Boekenbalie
Dutch women don t get depressed
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

Dutch women don t get depressed
Ellen de Bruin
9789025414269

Gelezen, kan ezelsoren, vouw in de kaft, vlekjes, verkleuring, deukjes of lichte slijtage hebben. Conditie: Goed. Editie: NL. Jaar: 2007. Taal: Nederlands.

U kent ons wel: vrouwen die door weer en wind fietsen, kinderen achterop, boodschappentassen aan het stuur. Hollandse stortbuien? Geen probleem, met een kekke regencape redden we ons goed. Nee, er hoeft geen man aan te pas te komen om de helpende hand te bieden. We kunnen namelijk alles zelf. We zijn stoer, maar toch elegant, ruimdenkend, vasthoudend, modern. Vrouwen van de wereld. In het café drinken we onze vrienden met het grootste gemak onder de tafel, en de volgende dag laten we ons door een hoofdpijntje niet uit het veld slaan. Ons hoef je niks wijs te maken. En we hebben ook nog eens humor. Denken we. Maar veel mensen denken daar heel anders over: we weten ons niet te kleden, kunnen niet koken, snauwen onze mannen af, zijn lang niet zo geëmancipeerd als we denken, gruwelijk naïef en bot bovendien. Om erachter te komen hoe het precies zit met de Nederlandse vrouwen, interviewde Ellen de Bruin emigranten, immigranten en wereldreizigers, maar ook Nederlandse historici, sociologen, psychologen, deskundigen op het gebied van eten, drugs, drank, kleding en seks en vele ervaringsdeskundigen.

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur besteld, is dezelfde dag verzonden Alle bestellingen worden stevig verpakt.

Specificaties:

  • Conditie: Gebruikt
  • EAN (artikel code): 9789025414269
  • Levering: Verzenden
  • Merk - Algemeen: Ellen de Bruin
  • SKU (eigen artikel code): 442700346

https://shop.boekenbalie.nl/shop Advertentienummer: 48512455
Link: