De nieuwe kaaskop

€ 3,90
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 3,90
Sinds:
Gisteren
Gezien:
1 keer
Plaats:
Rotterdam, ZH
Adverteerder:
Boekenbalie
Telefoon:
+31(0)851302932
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
51.93087,4.417564
Boekenbalie
De nieuwe kaaskop
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

De nieuwe kaaskop
Auteur Onbekend
9789053338186

Gelezen, kan ezelsoren, vouw in de kaft, vlekjes, verkleuring, deukjes of lichte slijtage hebben. Conditie: Goed. Editie: 1. Taal: Nederlands.

Het is om bang van te worden, zo goed gemutst begint Nederland aan de volgende duizend jaar. Afgaand op de jongste peilingen, is er in het land een stemming van tevredenheid over het heden en optimisme over de toekomst. De jaren negentig zijn in Nederland voor velen een tijd geweest van voorspoed en aangename veranderingen. Het afgelopen decennium leverde ons gabbers op, 'anderhalf verdieners' en koopzondagen. Ook waren het de jaren dat vrouwen doorbraken in het hoger onderwijs, vrije tijd steeds uitbundiger werd gevierd en suburbia dé plek werd om te wonen. Nederland, kortom. werd in het laatste decennium van de twintigste eeuw in veel opzichten een heel ander land. Met andere levens en andere manieren. De nieuwe kaaskop gaat uitvoerig in op deze veranderingen. Daardoor kan de lezer de ontwikkelingen in de jaren negentig als het ware op de voet volgen. Hoe Nederland het goede leven ontdekte en de verhouding tussen man en vrouw ingrijpend veranderde. Hoe uit nieuwe arbeid een nieuwe samenleving voortkwam' met nieuwe rangen en standen en ook een nieuw privé leven. Dat alles en nog veel meer komt in De nieuwe kaaskop aan de orde. Verhelderd met feiten en verbeeld in foto's: de draagbare jaren negentig.

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur besteld, is dezelfde dag verzonden Alle bestellingen worden stevig verpakt.

Specificaties:

  • Conditie: Gebruikt
  • EAN (artikel code): 9789053338186
  • Levering: Verzenden
  • Merk - Algemeen: Auteur Onbekend
  • SKU (eigen artikel code): 390300839

https://shop.boekenbalie.nl/shop Advertentienummer: 48335689

Meer advertenties van Boekenbalie

Link: