Coachen Reeks - Communiceren moet je leren!

€ 39,45
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 39,45
Sinds:
6 dagen
Gezien:
3 keer
Plaats:
Rotterdam, ZH
Adverteerder:
Boekenbalie
Telefoon:
+31(0)851302932
Activiteit:
13 maanden actief op Marktnet
Positie
51.93087,4.417564
Boekenbalie
Coachen Reeks - Communiceren moet je leren!
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur bestel is de volgende dag in huis. Alle bestellingen worden stevig verpakt.

Coachen Reeks - Communiceren moet je leren!
Bert De Cuyper, Bert De Cuyper
9789054720485

Gelezen, kan ezelsoren, vouw in de kaft, vlekjes, verkleuring, deukjes of lichte slijtage hebben. Conditie: Goed. Editie: 2. Jaar: 2008. Taal: Nederlands.

Communiceren moet je leren! - Praktijktips voor trainers en coaches Bert De Cuyper ''Elke dag teken ik 's avonds mijn ervaringen van de dag op. Hoe de training verliep, de reacties van de spelers, wat ik een bepaalde voetballer de volgende keer kan meegeven...'' José Mourinho (voetbalcoach) ''Tony was a talker. Before a match he would ask if there was anything you wanted a reminder on during play, to keep moving forward, keep the service toss high, whatever. I liked that.'' John McEnroe (voormalig tennisser) over zijn trainer Tony Trabert De communicatie tussen de trainer/coach en zijn sporter(s) blijft een actueel thema in de sport. En effectief communiceren is blijkbaar niet zo eenvoudig. In dit informatieve boek leidt Bert De Cuyper (FaBeR, KULeuven) in drie delen de trainer/coach langs de vele vaardigheden die nodig zijn voor een goede communicatie. Deel 1 behandelt de basisvaardigheden zoals luisteren, vragen stellen en feedback geven en krijgen. Deel 2 stelt specifiek de communicatie in teams aan de orde. Naast het teamoverleg komt ook de communicatie voor, tijdens en na een wedstrijd aan bod. In het laatste deel staat de communicatie tussen de trainer/coach en de ouders van zijn pupillen en de media centraal. Het resultaat is een helder ingedeeld boek, waarin een groot aantal aspecten van communicatie logisch geordend is. Communiceren moet je leren! Is daarmee bij uitstek geschikt om wegwijs te worden binnen het thema communicatie en sport. Maar ook diegenen die in de materie thuis zijn en hun eigen communicatiestijl hebben ontwikkeld, kunnen hun voordeel doen met de vele tips en praktijkvoorbeelden.

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.

Specificaties:

  • Conditie: Gebruikt
  • EAN (artikel code): 9789054720485
  • Levering: Verzenden
  • Merk - Algemeen: Bert De Cuyper, Bert De Cuyper
  • SKU (eigen artikel code): 393000383

https://shop.boekenbalie.nl/shop Advertentienummer: 42473180

Meer advertenties van Boekenbalie

Link: