B&B Pocket: Tips & Trucs Voor De Dslr

€ 9,70
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 9,70
Sinds:
2 weken
Gezien:
7 keer
Plaats:
Rotterdam, ZH
Adverteerder:
Boekenbalie
Telefoon:
+31(0)851302932
Activiteit:
3 jaar actief op Marktnet
Positie
51.93087,4.417564
Boekenbalie
B&B Pocket: Tips & Trucs Voor De Dslr
Versturen

Alle velden zijn verplicht

B&B Pocket: Tips & Trucs Voor De Dslr

Omschrijving:

B&B Pocket: Tips & Trucs Voor De Dslr
Hans Frederiks
9789059403987

Tweedehands, zeer goede staat, zonder beschadigingen en vouwen. Conditie: Als nieuw. Editie: 1. Jaar: 2009. Taal: Nederlands.

Kennis is macht. En met meer kennis van uw camera, techniek, compositieleer en fotoprogramma’s is het mogelijk dat u foto’s maakt waarvan anderen bewonderend zeggen: ‘Wow! Hoe heb je dat gedaan?’
Het doel van dit boek is om zonder ingewikkelde theorie het maken van foto’s leuker en makkelijker te maken. In het boek zijn tips over allerlei onderwerpen verzameld: over compositie, over het werken met het histogram op de camera, over het vastleggen van de zon, de maan en de sterren en nog 55 geheel andere tips.

Dit boek gaat ervan uit dat u in RAW fotografeert. Met een RAW-bestand kunt u immers veel kanten op. Kleurcorrectiemogelijkheden, witbalansaanpassingen, het redden van hoge lichten, openhouden van de schaduwen: het zijn allemaal aanpassingen die onmogelijk of moeilijk zijn in JPEG-bestanden. Fotografeert u desalniettemin in JPEG, dan is dit boek ook voor u: de meeste tips in dit boek zijn ook geschikt voor de JPEG-fotograaf.

Naast tips van de auteur bevat het boek tips van vier fotografen die vertellen hoe zij hun specifieke onderwerp fotograferen. Aan het woord komen podiumfotograaf Hans Speekenbrink, landschapsfotograaf George Burggraaff, studiofotograaf Hans de Kort en straatfotograaf Bas de Meijer.

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur besteld, is dezelfde dag verzonden Alle bestellingen worden stevig verpakt.

Specificaties:

  • Conditie: Zo goed als nieuw
  • EAN (artikel code): 9789059403987
  • Levering: Verzenden
  • Merk - Algemeen: Hans Frederiks
  • SKU (eigen artikel code): 330700095

https://shop.boekenbalie.nl/shop Advertentienummer: 48234388

Meer advertenties van Boekenbalie

Link: