'Geiten' - Hans L. Schippers

€ 17,95
Provincie Limburg
Prijs:
€ 17,95
Sinds:
1 week
Gezien:
13 keer
Plaats:
Wijnandsrade, LI
Adverteerder:
Natuurlijker leven
Telefoon:
045-2052435
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
50.90069,5.886117
Natuurlijker leven
'Geiten' - Hans L. Schippers
Versturen

Alle velden zijn verplicht

'Geiten' - Hans L. Schippers

Omschrijving:

Titel: Geiten
Auteur: Hans L. Schippers
Taal: Nederlands
Uitvoering: Paperback
112 pagina's

Diereigen gedrag, gezondheid en welzijn zijn de voornaamste uitgangspunten van deze praktijkgids Geiten. U krijgt de nieuwste informatie over voeding, huisvesting en verzorging. Inclusief tips voor het maken van boter, yoghurt én geitenkaas!

Geiten geeft een uitgebreide beschrijving van de populairste geitenrassen en kleurslagen, ook van dwerggeiten, in Nederland en België. Op basis hiervan kunt u een goede keuze maken voor een geitenras dat bij u past. De meeste dieren hebben een vriendelijk karakter en kunnen erg mak worden Voor kinderen zijn jonge geitjes uitstekende speelkameraadjes, zeker als ze gezamenlijk opgroeien. En: geiten geven gezonde melk, soms wel 1.500 liter per jaar. Geiten sluit af met de meest voorkomende ziekten: hoe u ze herkent, voorkomt en behandelt. Met speciale aandacht voor blauwtong. Hoewel minder gevaarlijk voor geiten, heeft deze ziekte wel degelijk invloed op het geitenhouden.

Geiten is een onmisbaar naslagwerk voor de beginnende én de ervaren geitenhouder. Warm aanbevolen voor iedereen die dol is op deze fantastische, eigenzinnige dieren. 

Hans L. Schippers is al jarenlang geitenkeurmeester en heeft een schat aan ervaring met hobby- en gezelschapsdierenBekijk ook onze andere advertenties en neem gerust eens een kijkje op onze webwinkel Natuurlijkerleven d.m.v. onze website link bij deze advertentie.

U betaalt bij ons altijd veilig via o.a. iDEAL, PAYPAL, BANCONTACT/MISTERCASH, CREDITCARD, SOFORT, Belfius Direct Net, per overboeking of contant.

Verzendkosten Nederland €5,95 België €6,95 tot 30kg


Gratis verzenden vanaf €75,- tot 30kg

Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • EAN (artikel code): 9789087400040
  • Levering: Verzenden
  • SKU (eigen artikel code): 228856121

http://klik hier om te bestellen Advertentienummer: 35374980

Meer advertenties van Natuurlijker leven

Link: