Iets tussen moeders & dochters

€ 5,85
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 5,85
Sinds:
1 week
Gezien:
1 keer
Plaats:
Rotterdam, ZH
Adverteerder:
Boekenbalie
Telefoon:
+31(0)851302932
Activiteit:
3 jaar actief op Marktnet
Positie
51.93087,4.417564
Boekenbalie
Iets tussen moeders & dochters
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Iets tussen moeders & dochters

Omschrijving:

Iets tussen moeders & dochters
Geertje De Ceuleneer
5413660828214

. Conditie: Als nieuw. Editie: 2004. Taal: Nederlands.

Wat moeders en dochters met elkaar hebben, dat is uniek. Zij is immers niet alleen degene die je het leven schonk, maar ook degene die je boterhammen smeerde, je kapotte knie uitwaste, je lessen afvroeg en je eerst vriendje tot op het bot afkraakte. Soms is de band ontzettend innig en zijn moeder en kind elkaars beste vriendinnen. Soms probeert een dochter haar hele leven tevergeefs de liefde van haar moeder voor zich te winnen.
In IETS TUSSEN MOEDERS EN DOCHTERS laat Geertje De Ceuleneer zeventien totaal verschillende vrouwen van zeventien tot zeventig aan het woord. Allen zijn ze moeder, dochter of beide en vertellen ze openhartig over die ontroerende, alledaagse, pijnlijke of onvergetelijke momenten tussen de vrouwen van een gezin.
Dit boek roept een gevoel van herkenning op bij iedere moeder of dochter. De 'buitenstaanders' wordt dan weer een blik gegund op dat onverklaarbare 'iets' dat deze vrouwen altijd zal binden.
Recensie(s)
De auteur, Vlaams radioproducer, interviewde voor dit boek zeventien vrouwen tussen 17 en 70, allen dochter en velen moeder, over de relatie met hun moeder en/of dochter. In het boek worden hun verhalen niet afzonderlijk van elkaar verteld, maar worden de uiteenlopende ervaringen van verschillende vrouwen in gelijksoortige situaties en perioden van hun leven met elkaar gecombineerd en naast elkaar gezet. Het boek is dus thematisch opgebouwd, rond onderwerpen als moederschap, liefde, vriendschap, conflicten, puberteit en volwassenheid. Een prettig leesbaar en toegankelijk boek dat veel moeders en dochters met plezier zullen lezen. Door de thematische opbouw is de herkenbaarheid voor anderen bovendien groot.

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur besteld, is dezelfde dag verzonden Alle bestellingen worden stevig verpakt.

Specificaties:

  • Conditie: Zo goed als nieuw
  • EAN (artikelcode): 5413660828214
  • ISBN (artikel code): 5413660828214
  • Levering: Verzenden
  • Merk - Algemeen: Geertje De Ceuleneer
  • Primaire Auteur: Geertje De Ceuleneer
  • SKU (eigen artikel code): 723400308

https://www.boekenbalie.shop Advertentienummer: 51102612

Meer advertenties van Boekenbalie

Link: