De Sims Middeleeuwen - Windows

€ 14
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 14
Sinds:
4 weken
Gezien:
1 keer
Plaats:
Rotterdam, ZH
Adverteerder:
Boekenbalie
Telefoon:
+31(0)851302932
Activiteit:
3 jaar actief op Marktnet
Positie
51.93087,4.417564
Boekenbalie
De Sims Middeleeuwen - Windows
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

De Sims Middeleeuwen - Windows

5030946091904

. Inclusief CD of DVD. We kunnen niet garanderen dat de toegangscode nog werkt / afwijkende afbeelding. Conditie: Goed. Editie: -.

De Sims: Medieval bevat een verfrissende nieuwe wereld, innovatieve gameplay en nieuwe onderdelen die nog nooit vertoond zijn binnen de gamereeks. Spelers kunnen voor de allereerste keer helden creëren, op queeste gaan, een koninkrijk opbouwen en besturen en zich HeldenSims wanen. Spelers kunnen verhalen vertellen als nooit tevoren; vol drama, romantiek, coNFLicten en humor.

De Sims: Medieval biedt spelers de kans om een Middeleeuws koninkrijk op te bouwen. Ze kunnen allerlei personages besturen, van koningen tot koninginnen en van ridders tot tovenaars, smeden en barden. Aan de hand van queesten kunnen allerlei verhalen verteld worden, waarin legendarische zwaarden gesmeed kunnen worden en koninklijke bruiloften georganiseerd kunnen worden. Ook kunnen spelers het koninkrijk tegen een kwade tovenaar beschermen of de fontein van de eeuwige jeugd opsporen. Iedere queeste kan weer anders verlopen, afhankelijk van welke HeldenSim de speler bestuurt.

Het lot van het koninkrijk ligt in handen van de speler. Zullen spelers het koninkrijk intern uitbreiden, of op zoek gaan naar een keizerlijke bestuurswijze, waarbij ze hun macht vergroten door andere streken binnen te vallen? Zullen ze tijdens hun queesten op zoek gaan naar eeuwige roem, of zich richten op een betere gezondheid en welvaart voor het volk? De keuze is aan de speler! Aan het begin van ieder nieuw spel kunnen spelers een nieuwe ambitie voor het koninkrijk kiezen en een nieuwe set verhalen vertellen.

Alles in De Sims: Medieval is vormgegeven om een uitgebreide middeleeuwse wereld te creëren, van de op queesten gebaseerde gameplay tot de middeleeuwse voorwerpen, zoals zwaarden, martelwerktuigen en tronen, maar ook het hartelijke uiterlijk van de personages en de schilderachtige wereld zelf. Spelers kunnen iedere nieuwe held die naar het koninkrijk komt aanpassen, als ze dat willen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld hun karaktereigenschappen en zwakke plek uitkiezen. De personages zullen dicht bij de speler liggen. Zo worden de personages niet alleen op legendarische queesten gestuurd, maar krijgen ze ook met de daagse beslommeringen te maken. Zieken moeten verzorgd worden, exotische goederen kunnen verhandeld worden en er moeten harnassen gesmeed worden. Van het krijgen van een baby tot deelname aan een koninklijk toernooi; de speler bepaalt helemaal zelf wat er met hun Sims gebeurt.

Het tijdperk van de romantiek en hoffelijkheid is weer terug met De Sims: Medieval!

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur besteld, is dezelfde dag verzonden Alle bestellingen worden stevig verpakt.
Gratis verzending vanaf 40 euro of 4 boekenSpecificaties:
  • Conditie: Gebruikt
  • EAN (artikelcode): 5030946091904
  • ISBN (artikel code): 5030946091904
  • Levering: Verzenden
  • SKU (eigen artikel code): 790900347

https://www.boekenbalie.shop Advertentienummer: 52715310

Meer advertenties van Boekenbalie

Link: