De Kracht van de Aarde - Stacey Demarco

€ 22,25
Provincie Noord-Holland
Prijs:
€ 22,25
Sinds:
1 week
Gezien:
1 keer
Plaats:
Wieringerwerf, NH
Adverteerder:
Webshop Danielle Forrer
Telefoon:
085 - 001 40 29
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
52.84213,5.047276
Webshop Danielle Forrer
De Kracht van de Aarde - Stacey Demarco
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

Iedereen heeft wel eens de ongelooflijke kracht van een bepaalde plaats gevoeld – of het nu een heilige plaats was, een adembenemend landschap, een oude tempel, een reusachtige graftombe, een spookachtige ruïne van een verloren beschaving, of misschien zelfs een heilige plek in je huis of tuin.

De Kracht van de Aarde - Stacey Demarco - 41 kaarten & handleiding

Iedereen heeft wel eens de ongelooflijke kracht van een bepaalde plaats gevoeld – of het nu een heilige plaats was, een adembenemend landschap, een oude tempel, een reusachtige graftombe, een spookachtige ruïne van een verloren beschaving, of misschien zelfs een heilige plek in je huis of tuin. Veel plaatsen op deze bijzondere planeet bevatten een energie die uitstijgt boven de werkelijke schoonheid ervan, die ons in verrukking brengen en gevoelens van bewondering opwekken.
De orakelkaarten De Kracht van de Aarde verbinden ons weer met die realiteit en brengen de energie over van 41 van de meest indrukwekkende, heilige plaatsen op de wereld, en beschrijven het wezen van elke plaats zodat we de unieke schoonheid en diepe inzichten hiervan kunnen ervaren.Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • EAN (artikel code): 9789085081975
  • Levering: Verzenden

http://www.webshop-danielleforrer.nl/ Advertentienummer: 45990128

Meer advertenties van Webshop Danielle Forrer

Link: