De geheime boodschappen van Rennes-le-Chateau 1

€ 17
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 17
Sinds:
5 dagen
Gezien:
1 keer
Plaats:
Rotterdam, ZH
Adverteerder:
Boekenbalie
Telefoon:
+31(0)851302932
Activiteit:
4 jaar actief op Marktnet
Positie
51.93087,4.417564
Boekenbalie
De geheime boodschappen van Rennes-le-Chateau 1
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

De geheime boodschappen van Rennes-le-Chateau 1
J. Rameijer
9789059112056

Het kleine bergdorpje Rennes-le-Château is een nieuw pelgrimsoord aan de voet van de Franse Pyreneeën. Vorig jaar kwamen er maar liefst 120.000 mensen naartoe. Wat is er zo bijzonder aan dit dorp en aan deze streek?

Heel wat. Het 'barst' er werkelijk van de geheimen, schatten en mysteries. Verhalen over vestigingen van Lemuria en Atlantis, een Tempel van Salomo onder berg Cardou, de geheime bergplaats van de Ark van het Verbond en het graf van Jezus. Schatten van Romeinen, Visigoten en tempeliers. Het geheim van de katharen en van de priester Bérenger Saunière. Ondergrondse beschavingen, een UFO-basis onder de berg Bugarach en heilige geometrie.

Er is hernieuwde belangstelling voor de leer van de katharen en voor Maria Magdalena, die enige tijd in Rennes-le-Château gewoond en gepredikt zou hebben. Honderden boeken zijn erover geschreven en tientallen documentaires zijn er over gemaakt. Lincoln, Baigent en Leigh schreven hier hun bestseller 'Het Heilige Bloed en de Heilige Graal'. Dan Brown baseerde zijn wereldwijde bestseller 'De Da Vinci Code' goeddeels op de geheimen van Rennes-le-Château, en geeft dat ook ruiterlijk toe.

In deel 1 van deze trilogie wordt de turbulente historie van deze streek belicht. Er is aandacht voor het leven van de geheimzinnige priester Saunière, zijn gigantische rijkdom en de bizarre 'aanwijzingen' in zijn kerk.

Met een uitgebreide rondgang door het dorp en de directe omgeving.

Deze trilogie geeft een overzicht van alles wat er nu bekend is over Rennes-le-Château. Langzaam worden de verbanden zichtbaar. Het zijn wonderbaarlijke inzichten met prachtige boodschappen voor de mens van deze tijd. Frankrijk blijkt het tweede 'Heilige Land', waar de kerk kon overleven dankzij machtige vorsten als Clovis en Karel de Grote. En waar het 'oorspronkelijke' christendom behouden bleef, dankzij katharen, tempeliers en Maria Magdalena.

In deel 2 van 'De geheime boodschappen van Rennes-le-Chateau' wordt het 'Heilige Gebied' rondom Rennes-le-Château verkend, met zijn katharen, kastelen, heilige bronnen, inwijdingsgrotten, menhirs, hunebedden, kerken, kloosters en abdijen. Ook is er aandacht voor negen prachtige, 'spirituele' wandeltochten, gevolgd door acht schitterende dagtochten in de wijde omgeving van Rennes-le-Château.

In deel 3 van 'De geheime boodschappen van Rennes-le-Chateau' wordt verder ingegaan op de belangrijkste mysteries van Rennes-le-Château en het hele 'Heilige Gebied'. Er wordt ingegaan op de katharen, de tempeliers, de heilige geometrie, de geheimzinnige Priorij van Sion, de Graal en de Ark van het Verbond. En, heel uitgebreid, op die bijzondere vrouw, Maria Magdalena.

Voorzien van tekeningen, kaarten, heldere uitleg, veel foto's en spannende verhalen.

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur besteld, is dezelfde dag verzonden Alle bestellingen worden stevig verpakt.
Gratis verzending vanaf 40 euro of 4 boekenSpecificaties:
  • Conditie: Gebruikt
  • EAN (artikelcode): 9789059112056
  • ISBN (artikel code): 9789059112056
  • Levering: Verzenden
  • Merk - Algemeen: J. Rameijer
  • Primaire Auteur: J. Rameijer
  • SKU (eigen artikel code): 351701117

https://www.boekenbalie.nl/ Advertentienummer: 58338716

Meer advertenties van Boekenbalie

Link: