Boeddhisme in het dagelijks leven - Lama Yeshe Losal

€ 19,95
Provincie Noord-Holland
Prijs:
€ 19,95
Sinds:
1 week
Gezien:
7 keer
Plaats:
Wieringerwerf, NH
Adverteerder:
Webshop Danielle Forrer
Telefoon:
085 - 001 40 29
Activiteit:
8 maanden actief op Marktnet
Positie
52.84213,5.047276
Webshop Danielle Forrer
Boeddhisme in het dagelijks leven - Lama Yeshe Losal
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

Boeddhisme in het dagelijks leven - Lama Yeshe Losal - Op weg naar innerlijke vrede ( Met een voorwoord van Jaap Hiddinga)

Boeddhisme in het dagelijks leven - Lama Yeshe Losal

Hoe kun je de boeddhistische levenswijze praktisch toepassen in het dagelijks leven? In zijn directe, nuchtere "down-to-earth'-stijl slaagt Lama Yeshe erin om deze diepzinnige onderrichtingen te ontdoen van hun mystiek en ze toe te lichten op een zodanig manier dat ook de meeste verstokte geest deze gemakkelijk kan begrijpen en toegang verkrijgt tot de onderrichtingen. Met zijn inzicht, zijn humor en zijn kennis van een breed spectrum van mensen zowel uit het Oosten als uit het Westen onderricht Lama Yeshe vanuit het boeddhistisch perspectief op het leven en geeft hij praktische raad – op een eenvoudige doch inspirerende manier – met gedetailleerde instructies voor meditatie.

Boeddhisme in het dagelijks leven
Op weg naar innerlijke vrede
met een voorwoord van Jaap Hiddinga


Chöje Lama Yeshe Losal is de kleurrijke en charismatische abt van het klooster en Tibetaans centrum Kagyu Samye Ling in Schotland, directeur van het internationaal erkende "Holy Island Project' en de zeer geliefde en gerespecteerde retraite- en meditatiemeester voor leerlingen uit alle delen van de wereld. Dit boek is gebaseerd op transcripties van enkele van de recente leringen van Lama Yeshe Losal Rinpoche en werd samengesteld door een groep toegewijde leerlingen, met het gezamenlijke doel om de wijsheid en kennis van hun meester te delen met een breder publiek

ISBN: 9789492920683 Uitvoering: 239 pagina - hardcoverSpecificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • EAN (artikel code): 9789492920683
  • Levering: Verzenden

http://www.webshop-danielleforrer.nl/ Advertentienummer: 39320734

Meer advertenties van Webshop Danielle Forrer

Link: