4x4 en SUV rit Overijssel – Drenthe.

€ 45
Provincie Flevoland
Prijs:
€ 45
Sinds:
1 maand
Gezien:
25 keer
Plaats:
Lelystad, FL
Adverteerder:
recreatieve
Telefoon:
0320-248445
Activiteit:
5 jaar actief op Marktnet
Positie
52.5218,5.489693
recreatieve
4x4 en SUV rit Overijssel – Drenthe.
Versturen

Alle velden zijn verplicht

4x4 en SUV rit Overijssel – Drenthe.

Zondag 26 september organiseert de Recreatieve weer een 4x4 en SUV rit.

Deze keer de Overijssel – Drentherit, welke onlangs nagereden en gecontroleerd is want we wisten dat daar wegen in afgesloten waren. Ook starten we nu vanaf een andere locatie ouderwets vanuit onze aanhanger, dus koffie en thee bij de start. De route is niet echt zwaar, met elke 4x4 te rijden.

De eerste 35 km gaat door het mooie oude boerenland van Overijssel, merendeels onverharde ouwe agrarische zandpaden. Niet echt zwaar nu, we missen hier toch nog wel wat nattigheid. Na 35 km komen we bij de eerste bossen van Drenthe, ook hier weer veel mooi onverhard en prachtige stukken bloeiende heide. Helaas moeten afscheid nemen van die mooie ploeterkuil die al vanaf heel vroeger in de Drentheritten zaten wegens de nieuwe SBB bordjes. Maar ondanks de afsluitingen hebben we toch nog een leuke route met veel onverhard kunnen maken van 72 km.

Ook het einde is bij onze aanhanger, dus wederom koffie en thee. We organiseren deze rit op 26 september en op dit moment zijn er nog voldoende plekken beschikbaar.
Inschrijven via onze site of via mail.

http://www.recreatieve.nl/ Advertentienummer: 51697465

Meer advertenties van recreatieve

Link: