BLACKVUE DR590-2CH FULL HD DASHCAM 16GB

€ 238,95
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 238,95
Sinds:
2 weken
Gezien:
57 keer
Plaats:
Hengelo Ov, OV
Adverteerder:
AH Peters Tech bv
Telefoon:
0742567189
Activiteit:
14 jaar actief op Marktnet
Positie
52.2842,6.834037
AH Peters Tech bv
BLACKVUE DR590-2CH FULL HD DASHCAM 16GB
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

BLACKVUE DR590-2CH FULL HD DASHCAM 16GB

BLACKVUE DR590-2CH FULL HD DASHCAM 16GB LET OP: WIJ ADVISEREN OM OOK EEN "POWER MAGIC" ER BIJ TE BESTELLEN! 


De BlackVue DR590-2CH is een premium voor en achter dashcam en maakt opnames in 1080 Full HD met 30 frames per seconde. De front camera heeft een 139° grote kijkhoek (achter is dit 140°). Tevens is de front camera voorzien van een Starvis beeld sensor, welke ook in zowel dag en nacht een goede kwaliteit biedt.


DE BELANGRIJKSTE KENMERKEN


- Zowel een voor als achter camera in deze set.
- Full HD 1920x1080p met 30FPS
- Sony STARVIS CMOS sensor voor betere en lichtere opnames in het donker op de front camera.
- Beheer opnames en instellingen eenvoudig met de gratis Nederlandse Blackvue software Windows en MAC.
- Format-Free bestandsbeheer
- Optioneel uitbreidbaar met GPS
- SD geheugenopslag: 16GB t/m maximaal 128GB. 
- Voorzien van Night Vision in de front camera waardoor details ook in het donker zichtbaar zijn.

 

SD GEHEUGEN OPSLAG


16GB t/m maximaal 128GB

Let op: deze camera's ondersteunen enkel de originele BlackVue SD kaarten.


LUXE AFWERKING
Deze premium dashcam is luxe afgewerkt en dusdanig ontworpen dat deze onopvallend gemonteerd kan worden op uw auto voorruit. Dankzij de cilindrische vorm kunt u de camera 360 graden draaien om zijn as om de juiste kijkhoek in te stellen. 


SONY STARVIS SENSOR
Met het beeld van de Sony Starvis front camera sensor krijgt u uitstekende beelden met weinig licht. Doordat de DR590-2CH front camera tevens is uitgerust met Night Vision, worden details nog beter zichtbaar in een donkere omgeving. Ook wanneer het Night Vision niet aanstaat krijgt u beter beeld dan met reguliere CMOS sensoren.


MULTIFUNTIONELE MIC ON/OFF KNOP
Zoals elke BlackVue dashcam, maakt de DR590-2CH naast video ook audio opnames. Dit is makkelijk om vocale notities te maken, gesprekken op te nemen met bijvoorbeeld de politie of geluidsbronnen. 
Mic On/Off: de DR590-2CH maakt gebruik van een knop waarmee je de microfoon gemakkelijk aan of juist uit kan zetten.
Formateer microSD: door de knop een langere tijd in te houden formateer je de micro SD kaart zonder het gebruik van een computer.
Opmerking: raadpleeg uw lokale wetgeving over het gebruik van geluidsopnameapparaten in uw voertuig. Van bedrijfsvoertuigen kan een sticker met de aanwezigheid van een actieve dashcam worden vereist.
Stemgebeleiding en beveiliging LEDs
Stembegeleidingsfunctie houdt u tijdens het rijden op de hoogte van eventuele veranderingen in opnames en met behulp van de beveiligings LED-indicatoren weet u exact zodra opnames correct plaatsvinden.


GPS (OPTIONEEL)
De DR590-2CH kan uitgebreid worden met de optionele GPS antenne. De GPS antenne zorgt ervoor dat de gereden snelheid en locatie wordt opgeslagen. Deze gegevens zijn eenvoudig in de BlackVue software in te zien.


VOEDING
De camera kan aangesloten worden op 12 Volt of 24 Volt met de meegeleverde voedingskabel. 
Tijdens het parkeren herkent de dashcam impact en bewegingen rondom het voertuig*. De verschillende opname types worden gerangschikt op de SD kaart, en kunnen per type gefilterd worden in de BlackVue PC viewer.
(*) Voor parkeer opnames, dient u gebruik te maken van een externe Blackvue power module (B112 Battery Pack of de Power Magic Pro).
Via de speciaal ontwikkelde BlackVue viewer software voor MAC en Windows kunnen beelden nauwkeurig bekeken worden ter behoeve van bijvoorbeeld verzekeringsbewijs materiaal.


BLACKVUE VIEWER
Via de speciaal ontwikkelde Nederlandstalige BlackVue viewer software voor MAC en Windows kunnen beelden nauwkeurig bekeken worden ter behoeve van bijvoorbeeld verzekeringsbewijs materiaal.


WAT ZIT ER IN DE DOOS?
-

http://www.converterman.nl/ Advertentienummer: 42079818

Meer advertenties van AH Peters Tech bv

Link: