Universele Full 16 Pins OBD2 Platte Verleng- Splitterkabel

€ 29,95
Provincie Noord-Holland
Prijs:
€ 29,95
Sinds:
2 dagen
Gezien:
1 keer
Plaats:
Amsterdam, NH
Adverteerder:
AsTools
Telefoon:
0613150303
Activiteit:
3 jaar actief op Marktnet
Positie
52.37658,4.78346
AsTools
Universele Full 16 Pins OBD2 Platte Verleng- Splitterkabel
Versturen

Alle velden zijn verplicht

De universele full 16 pins OBD2 platte verleng- en splitterkabel 2-delig van 30 cm stelt u in staat om twee apparaten gelijktijdig aan te sluiten op de OBD2-poort van uw voertuig. Zo kunt u bijvoorbeeld een datalogger en een diagnose-apparaat tegelijkertijd aansluiten voor het monitoren en diagnosticeren van uw auto.
Deze universele platte verlengsplitterkabel is vervaardigd uit hoogwaardige materialen en met uitstekend vakmanschap, wat resulteert in een kabel met superieure flexibiliteit en duurzaamheid. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat de kabel lang meegaat en bestand is tegen slijtage en andere schade.
___________________________________________
Functies:

  • Verlengt uw VCI (Vehicle Communication Interface).
  • Beschermt uw VCI (Vehicle Communication Interface).
  • Splitst uw OBD2-poort voor meerdere aansluitingen.
___________________________________________
Wat krijgt u geleverd:
  • Universele full 16 Pins OBD2 Platte Verleng- Splitterkabel 2-Delig 30 cm


AsTools.nl
Na ruim 5 jaar ervaring met het gebruiken van diagnose apparatuur, het behalen van mijn technische specialist personen auto`s diploma / certificaten en het repareren van auto en bestelwagens bij diverse autobedrijven heb ik gemeend een grote stap voorwaarts te maken door mijn hobby uit te bouwen in een professionele omgeving en een eigen internetwinkel te starten. Tevens is AsTools.nl (Automotive Solution Tools) hét adres voor het kiezen van de juiste diagnose apparatuur voor uw auto of bedrijf.

Bekijk onze catalogus en zie direct voor welke producten u bij ons terecht kunt! Niet gevonden wat u zoekt? Neem contact met ons en wij zullen zoeken naar de beste oplossing voor u.

AsTools.nl staat voor betrouwbaarheid, expertise, het snel en uit voorraad leveren van een breed assortiment en service!

http://astools Advertentienummer: 80162108
Link: