Universele 16 Pins OBD2 Poort Splitterkabel 30 cm

€ 29,95
Provincie Noord-Holland
Prijs:
€ 29,95
Sinds:
2 dagen
Gezien:
1 keer
Plaats:
Amsterdam, NH
Adverteerder:
AsTools
Telefoon:
0613150303
Activiteit:
3 jaar actief op Marktnet
Positie
52.37658,4.78346
AsTools
Universele 16 Pins OBD2 Poort Splitterkabel 30 cm
Versturen

Alle velden zijn verplicht

De universele 16 pins OBD2-poort splitterkabel van 30 cm is ideaal om twee apparaten tegelijkertijd op de OBD2-poort aan te sluiten. Hiermee kunt u efficiënter werken door bijvoorbeeld een datalogger en diagnoseapparaat gelijktijdig aan te sluiten. Dit stelt een monteur in staat om tegelijkertijd een diagnose uit te voeren en belangrijke gegevens vast te leggen met de datalogger.
Deze hoogwaardige OBD2-splitterkabel is ontworpen voor duurzaamheid en betrouwbaarheid, waardoor u altijd verzekerd bent van een stabiele verbinding. Dit maakt de universele 16 pins OBD2-poort splitterkabel een waardevolle toevoeging aan uw diagnostische gereedschapsset en biedt u de mogelijkheid om tijd en moeite te besparen bij het uitvoeren van diagnostische tests en gegevensregistratie.
___________________________________________
Functie:

  • Splitst uw OBD2-poort voor meerdere aansluitingen.
___________________________________________
Wat krijgt u geleverd:
  • Universele 16 Pins OBD2 Poort Splitterkabel 30 cm


AsTools.nl
Na ruim 5 jaar ervaring met het gebruiken van diagnose apparatuur, het behalen van mijn technische specialist personen auto`s diploma / certificaten en het repareren van auto en bestelwagens bij diverse autobedrijven heb ik gemeend een grote stap voorwaarts te maken door mijn hobby uit te bouwen in een professionele omgeving en een eigen internetwinkel te starten. Tevens is AsTools.nl (Automotive Solution Tools) hét adres voor het kiezen van de juiste diagnose apparatuur voor uw auto of bedrijf.

Bekijk onze catalogus en zie direct voor welke producten u bij ons terecht kunt! Niet gevonden wat u zoekt? Neem contact met ons en wij zullen zoeken naar de beste oplossing voor u.

AsTools.nl staat voor betrouwbaarheid, expertise, het snel en uit voorraad leveren van een breed assortiment en service!

http://astools Advertentienummer: 80162118
Link: