Universele 16 Pins OBD2 Nylon Verleng- Splitterkabel

€ 24,95
Provincie Noord-Holland
Prijs:
€ 24,95
Sinds:
2 dagen
Gezien:
1 keer
Plaats:
Amsterdam, NH
Adverteerder:
AsTools
Telefoon:
0613150303
Activiteit:
3 jaar actief op Marktnet
Positie
52.37658,4.78346
AsTools
Universele 16 Pins OBD2 Nylon Verleng- Splitterkabel
Versturen

Alle velden zijn verplicht

De universele 16 pins OBD2 nylon verleng- en splitterkabel van 30 cm is perfect voor het gelijktijdig aansluiten van twee apparaten op de OBD2-poort van uw voertuig. Met deze kabel kunt u eenvoudig een datalogger en een diagnoseapparaat tegelijkertijd aansluiten, zodat u meerdere taken kunt uitvoeren zonder de noodzaak om steeds apparaten te wisselen.
Deze verleng- en splitterkabel is vervaardigd uit hoogwaardige materialen en ontworpen voor optimale flexibiliteit en duurzaamheid. Dit zorgt voor een lange levensduur en betrouwbare bescherming van uw VCI (Vehicle Communication Interface), waardoor u zorgeloos kunt werken met uw diagnoseapparatuur.
___________________________________________
Functies:

  • Verlengt uw VCI (Vehicle Communication Interface).
  • Beschermt uw VCI (Vehicle Communication Interface).
  • Splitst uw OBD2-poort voor meerdere aansluitingen.
___________________________________________
Wat krijgt u geleverd:
  • Universele 16 Pins OBD2 Nylon Verleng- Splitterkabel 2-Delig 30 cm


AsTools.nl
Na ruim 5 jaar ervaring met het gebruiken van diagnose apparatuur, het behalen van mijn technische specialist personen auto`s diploma / certificaten en het repareren van auto en bestelwagens bij diverse autobedrijven heb ik gemeend een grote stap voorwaarts te maken door mijn hobby uit te bouwen in een professionele omgeving en een eigen internetwinkel te starten. Tevens is AsTools.nl (Automotive Solution Tools) hét adres voor het kiezen van de juiste diagnose apparatuur voor uw auto of bedrijf.

Bekijk onze catalogus en zie direct voor welke producten u bij ons terecht kunt! Niet gevonden wat u zoekt? Neem contact met ons en wij zullen zoeken naar de beste oplossing voor u.

AsTools.nl staat voor betrouwbaarheid, expertise, het snel en uit voorraad leveren van een breed assortiment en service!

http://astools Advertentienummer: 80162116
Link: