TopDiag BT400 Multifunctionele Accutester

€ 74,95
Provincie Noord-Holland
Prijs:
€ 74,95
Sinds:
2 dagen
Gezien:
1 keer
Plaats:
Amsterdam, NH
Adverteerder:
AsTools
Telefoon:
0613150303
Activiteit:
3 jaar actief op Marktnet
Positie
52.37658,4.78346
AsTools
TopDiag BT400 Multifunctionele Accutester
Versturen

Alle velden zijn verplicht

De TopDiag BT400 is een multifunctionele accutester voor voertuigen, ontworpen met een breed scala aan functies. Deze omvatten accuvervanging met behoud van de ECU-geheugengegevens, het uitlezen van spanning van OBD2-poort pinnen, de detectie van stroomlekkage en een grondige analyse van de accutoestand.
De TopDiag BT400 stelt gebruikers in staat om accu's te vervangen zonder het verlies van essentiële ECU-geheugengegevens. Dit verhoogt de efficiëntie van het onderhoud en de reparatie van voertuigen. Daarnaast kunnen de spanningswaarden van de OBD2-poort pinnen worden uitgelezen, wat een gedetailleerde beoordeling van de voertuigstatus mogelijk maakt. De functionaliteit voor het detecteren van stroomlekkage, samen met de mogelijkheid om golfvormgegevens tot 30 minuten te registreren, biedt een uitgebreide aanpak voor het diagnosticeren van problemen in het elektrische systeem van het voertuig.
Een bijkomend voordeel van de TopDiag BT400 is de mogelijkheid om een grondige analyse van de accutoestand uit te voeren. Deze functie is onmisbaar voor preventief onderhoud en draagt bij aan de optimalisatie van de accuduur. Alles bij elkaar genomen, biedt de TopDiag BT400 een betrouwbare, uitgebreide en efficiënte oplossing voor voertuigdiagnose.
___________________________________________
Functies:

 • Accu vervangen met behoud van ECU-geheugengegevens: Dit is een essentiële functie wanneer u de accu van een voertuig moet vervangen. Met deze functie kan de TopDiag BT400 de opgeslagen gegevens van de ECU (Electronic Control Unit) behouden, wat betekent dat u de accu veilig kunt vervangen zonder het risico te lopen waardevolle gegevens te verliezen.
 • Uitlezen van spanning van OBD2-poort pinnen: Deze functie geeft u de mogelijkheid om de spanningswaarden van de pinnen van de OBD2-poort te meten. Dit is handig om de algemene gezondheid van het elektrische systeem van het voertuig te beoordelen.
 • Detectie van elektrische stroomlekkage: Met deze functie kan de TopDiag BT400 elektrische stroomlekkage in het voertuig detecteren. Dit is essentieel voor het opsporen van mogelijke problemen met het elektrische systeem van het voertuig.
 • Professionele analyse van de batterijconditie: De TopDiag BT400 voert een diepgaande analyse uit van de conditie van de batterij. Het geeft u een nauwkeurige inschatting van de gezondheid en levensverwachting van de batterij, wat essentieel is voor zowel regulier onderhoud als het verlengen van de levensduur van de batterij.
 • Registratie van golfvormgegevens tot 30 minuten: Deze functie stelt de TopDiag BT400 in staat om golfvormgegevens gedurende maximaal 30 minuten vast te leggen. Dit biedt een gedetailleerde kijk op de prestaties van het voertuig over een langere periode.
___________________________________________
Ondersteunde accutypes:
 • Loodzuur, AGM, GEL, EFB
Ondersteunde accumeetstandaarden:
 • CCA, JIS, SAE, DIN, EN, CA, MCA, IEC, GB, BCI
___________________________________________
Wat krijgt u geleverd:
 • TopDiag BT400 Multifunctionele Accutester
 • USB-A - Micro USB-B Verloopkabel
 • Handleiding
 • Opbergtas


AsTools.nl
Na ruim 5 jaar ervaring met het gebruiken van diagnose apparatuur, het behalen van mijn technische specialist personen auto`s diploma / certificaten en het repareren van auto en bestelwagens bij diverse autobedrijven heb ik gemeend een grote stap voorwaarts te maken door mijn hobby uit te bouwen in een professionele omgeving en een eigen internetwinkel te starten. Tevens is AsTools.nl (Automotive Solution Tools) hét adres voor het kiezen van de juiste diagnose apparatuur voor uw auto of bedrijf.

Bekijk onze catalogus en zie direct voor welke producten u bij ons terecht

http://astools Advertentienummer: 80162109
Link: