Thinkcar Thinkdiag Auto Uitleesapparaat

€ 199,95
Provincie Noord-Holland
Prijs:
€ 199,95
Sinds:
2 dagen
Gezien:
1 keer
Plaats:
Amsterdam, NH
Adverteerder:
AsTools
Telefoon:
0613150303
Activiteit:
3 jaar actief op Marktnet
Positie
52.37658,4.78346
AsTools
Thinkcar Thinkdiag Auto Uitleesapparaat
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Thinkcar Thinkdiag Auto Uitleesapparaat

De Thinkcar Thinkdiag is een draadloos, universeel uitleesapparaat voor auto's, compatibel met Android en iOS via bluetooth. Bij aanschaf ontvangt u een éénjarige licentie. Na deze periode functioneert het apparaat nog steeds, maar zonder recentere updates.
Thinkdiag biedt uitgebreide diagnosiscapaciteiten die vergelijkbaar zijn met professionele apparatuur. Het apparaat ondersteunt volledige voertuigsystemen scans, inclusief het lezen van versie-informatie, foutcodes, gegevensstroom, activeringstests en diverse speciale functies.
Na het downloaden en activeren van de interface worden alle automerken toegankelijk.
___________________________________________
Diagnose functies:

Voertuigidentificatie: De Thinkcar Thinkdiag ondersteunt vier methoden voor voertuigidentificatie:

 • Automatische VIN-scan: De Thinkcar Thinkdiag is uitgerust met de nieuwste automatische VIN-scanfunctie. Deze maakt snelle identificatie van voertuigen via het CAN-netwerk mogelijk met slechts één klik.
 • Handmatige VIN-invoer: Voor de voertuigen die geen automatische VIN-scan ondersteunen, biedt de Thinkcar Thinkdiag de mogelijkheid om het voertuig-VIN handmatig in te voeren.
 • Handmatige voertuigselectie: Wanneer de VIN van het voertuig niet automatisch opgehaald kan worden van de ECU, biedt de Thinkcar Thinkdiag de mogelijkheid om het voertuig handmatig te selecteren.
 • Alternatieve voertuigidentificatie: Als de Thinkcar Thinkdiag het voertuig niet kan identificeren, kunt u de diagnose uitvoeren via de generieke EOBD-optie.

Automatische en handmatige scan: Wanneer u toegang hebt tot het diagnosegedeelte, zijn er twee scanopties beschikbaar:
 • Automatische scan: Start een automatische scan voor alle beschikbare modules in het voertuig.
 • Handmatige scan: Start een handmatige diagnose voor de geselecteerde module in het voertuig.
Automatische scan: De "Automatische scan"-functie is een praktische en uitgebreide diagnose-optie die alle beschikbare modules in het voertuig automatisch scant. Deze functie biedt snel en efficiënt een overzicht van de huidige regelmodules en detecteert eventuele foutcodes. Tijdens de automatische scan worden alle modules gecontroleerd op foutcodes, waarbij de status als volgt wordt weergegeven:
 • Rood - Er is een foutcode gedetecteerd in de regeleenheid.
 • Groen - Er zijn geen foutcodes gevonden in de regeleenheid.
 • Niet beantwoord - De module is niet aanwezig in het voertuig.
Handmatige scan: De "Handmatige scan"-functie, aanvullend op de automatische scan, biedt de mogelijkheid om specifieke regelmodules in het voertuig te selecteren voor een gerichte diagnose. Met deze functie kunt u handmatig bepalen welke module u wilt scannen en analyseren. Door een specifieke regelmodule handmatig te selecteren, kunt u zich richten op een bepaald systeem of onderdeel van het voertuig. Dit is met name nuttig als u een vermoeden heeft van een probleem dat u wilt identificeren of een specifieke procedure wilt uitvoeren.
Onderdelen van de handmatige scan kunnen zijn:
 • ECU-informatie
 • Foutcodes uitlezen
 • Foutcodes wissen
 • Live-data
 • Actieve tests
 • Speciale functies
ECU-informatie: Met deze functie kunt u specifieke informatie die in de ECU is opgeslagen uitlezen, bijvoorbeeld: module nummer, type regeleenheid, software coderingsnummer, softwareversienummer, hardware onderdeelnummer en hardwareversienummer.
Foutcodes uitlezen: Deze functie maakt het

http://astools Advertentienummer: 80162113
Link: