Slagmoer sleutel 1/2'', Luchtsleutel set, 17 dlg

€ 85
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 85
Sinds:
1 week
Gezien:
4 keer
Plaats:
Hengelo Ov, OV
Adverteerder:
Trailer and Tools
Telefoon:
0611370517
Activiteit:
2 weken actief op Marktnet
Positie
52.22252,6.737196
Trailer and Tools
Slagmoer sleutel 1/2'', Luchtsleutel set, 17 dlg
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

Slagmoer sleutel 1/2'', Luchtsleutel set, 17 dlg.

Slagmoer sleutel 1/2'', Luchtsleutel set, 17 dlg (LUCH-00175).

 • 10x impact doppen = 9, 10, 11, 13, 14, 17, 19, 22, 24 en 27mm

 • 1x 1/2'' verlengstuk 125mm

 • 1x torx inbussleuteltje

 • 1x insteektule 1/4" draad uitwendig

 • 1x olienevelaar

 • 1x olie potje

 • 1x slagmoersleutel

Specificatie :

 • 1/2 duims luchtsleutel heeft een kracht van 610NM

 • 7500 omwentelingen per minuut.

 • De werkdruk van deze luchtsleutel is 6,3 bar

 • Gemiddelde luchtverbruik is 184 Liter per minuut.

 • Slangaansluiting : 3/8''

 • Luchtaansluiting : 1/4''

Pneumatische slagmoer sleutel 1/2 duims 610 Nm, Luchtsleutel, Slagmoer sleutel, Lucht sleutel. Om een slagmoersleutel te gebruiken heeft u een compressor nodig met een ketel van ten minste 50 liter, maar wilt u net als in de garage vliegensvlug 20 wielmoeren achter elkaar los draaien? Daar heeft u daar op zijn minst een 100 liter compressor met 300 l/m aanzuigcapaciteit voor nodig. 1/2 duims luchtsleutel heeft een kracht van 610NM. 7500 omwentelingen per minuut. De werkdruk van deze luchtsleutel is 6,3 bar. Gemiddelde luchtverbruik is 184 Liter per minuut.

LUCHTGEREEDSCHAP
Luchtgereedschap, ook wel pneumatisch gereedschap genoemd, wordt vaak gebruikt in combinatie met een compressor. De compressor kan aan het gereedschap worden gekoppeld met een persluchtslang. De luchtdruk uit de compressor zorgt ervoor dat het luchtgereedschap gaat werken. 
Wat is luchtgereedschap?
Luchtgereedschappen werken op lucht zoals het woord ook al aangeeft of doormiddel van gassen die ervoor zorgen dat cilinders, pompen en gereedschappen worden aangedreven. Maar in de meeste gevallen gaat het daarbij om lucht. Het principe komt voor in pneumatische boren, slijpmachines, slagmoersleutels, polijsmachines, maar ook in compressoren en schuurmachines. Voordelen daarbij zijn dat de gereedschappen relatief klein en flexibel zijn, niet veel wegen en eenvoudig in de bediening zijn. Ook voordeel is dat u geen stroompunt nodig heeft en het gereedschap erg veilig is. 

Welke soorten luchtgereedschap heb je allemaal? 
Trailer and Tools heeft een ruime collectie luchtgereedschappen die allemaal andere doelen dienen. Maar we hebben een groot deel van ons assotiment gericht op de automotive indurstrie en bouwindustrie. Hierbij moet u denken aan haakse slijpers, slagmoer sleutels, verfspuiten, stiftslijpers, polijsmachines, nietmachines, luchtslangen, luchttules, bandenpompen, luchtspuiten, reduceerventielen, bandenruwers, caramelslijpers, reciprozagen, carroserie zagen, haakse boormachines, schuurmachines. Wat zijn de voordelen van het gebruik van luchtgereedschap, compressor gereedschappen?


Luchtgereedschappen werken onafhankelijk van stroompunten
Luchtgereedschappen zijn erg veilig
Luchtgereedschappen zijn licht in gewicht.
Hebben relatief weinig ruimte nodig, zowel om er mee te werken als het op te bergen.

Een Drukregelaar of reduceerventiel: 

Wanneer je luchtdrukgereedschap met een te hoge werkdruk gebruikt, slijt je gereedschap sneller en kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan. Met een drukregelaar of reduceerventiel kun je de werkdruk gemakkelijk instellen en vasthouden. Doordat de toevoer van luchtdruk constant is, kan het aangesloten gereedschap bovendien optimaal zijn werk doen. Drukregelaars zijn te gebruiken met een compressor. Aflezing van de regelaar is in MPa en Psi.

Hieronder vindt u een categorie overzicht van alle luchtgereedschap die Trailer and Tools verkoopt. Door op de naam van de

http://trailerandtools.nl/ Advertentienummer: 46493991

Meer advertenties van Trailer and Tools

Link: