OBDSTAR P50 Crashdata Programmeur

€ 799,95
Provincie Noord-Holland
Prijs:
€ 799,95
Sinds:
6 dagen
Gezien:
1 keer
Plaats:
Amsterdam, NH
Adverteerder:
AsTools
Telefoon:
0613150303
Activiteit:
3 jaar actief op Marktnet
Positie
52.37658,4.78346
AsTools
OBDSTAR P50 Crashdata Programmeur
Versturen

Alle velden zijn verplicht

De OBDSTAR P50 is een bekabelde universele crashdata programmeur voor auto`s. Uitgevoerd met een 5 inch touchscreen scherm, Android besturingssysteem, quad-core processor, 1GB ram, 16GB opslagruimte en geleverd met één jarige licentie.
___________________________________________
Airbagmodule reset: De OBDSTAR P50 is in staat om crashdata in het airbagsysteem van een voertuig te resetten. Na een ongeval waarbij de airbags zijn geactiveerd, slaat het voertuig crashdata op in het airbagcontroleapparaat (ACU). Deze data moeten worden gewist om het airbagsysteem opnieuw te activeren of te repareren. De P50 kan deze gegevens lezen, wissen en het systeem resetten naar de fabrieksinstellingen, waardoor de airbags weer functioneel worden.

Accumodule reset: De "Accumodule reset" functie van de OBDSTAR P50 is gericht op het verwijderen van crashdata uit het accubeheersysteem van voertuigen. In moderne voertuigen worden crashdata, die bij ongevallen zijn opgeslagen, bewaard in diverse elektronische controle-units, waaronder het batterijbeheersysteem. Deze data kunnen de werking van de accu negatief beïnvloeden, wat resulteert in foutieve waarschuwingen of prestatieproblemen. Het resetten van deze data met de P50 herstelt het systeem naar zijn oorspronkelijke staat, corrigeert eventuele storingen veroorzaakt door het ongeval en zorgt voor accurate prestatie-informatie van de accu. Dit is cruciaal voor het herstellen van de normale functie van het voertuig na een ongeval.

Geleide functies: De OBDSTAR P50 bevat geleide diagnostische procedures, wat inhoudt dat het stap-voor-stap instructies biedt voor het uitvoeren van specifieke taken, zoals het resetten van de airbag of het batterijsysteem. Deze functie is handig voor technici van alle vaardigheidsniveaus, omdat het de complexiteit van bepaalde reparatie- of onderhoudstaken vermindert en de kans op fouten verkleint.
___________________________________________
Ondersteunde voertuigmerken: Acura, Aeolus, Alfa Romeo, Aston Martin, Audi, Baic, Bentley, BMW, Brilliance, Buick, Cadillac, Changan, Chery, Chevrolet, Chrysler, Citroën, Dacia, Datsun, Dodge, FAW, Ferrari, Fiat, Ford, Foton, Geely, GMC, Great Wall, Haima, Honda, Hongqi, Hyundai, Infiniti, Isuzu, Iveco, Jaguar, Jeep, Jinbei, JMC, Kia, Lada, Lamborghini, Lancia, Land Rover, Leopaard, Lexus, Lincoln, Luxgen, Maserati, Mazda, Mercedes-Benz, MG, MINI, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Polestar, Porsche, Renault, Roewe, Samsung, Scion, Seat, SGMW, Skoda, Smart, SsangYong, Subaru, Suzuki, Tata, Tesla, Toyota, UAZ, Volvo, Volkswagen, Zotye

Ondersteunde regeleenheidmerken: Autoliv, Bosch, Chrysler, Continental, Delphi, Denso, Fomoco, Fujitsi, GM, Keihin, Mercedes-Benz, Mobis, Mobis Continental, Mopar, Mopar Bosch, Mopar Continental, Mopar TRW, Naldec, Siemens, Takata, Temic, TRM, TRW, Veoneer, Visteon, ZF
___________________________________________
Wat krijgt u geleverd:

  • OBDSTAR P50 Crashdata Programmeur
  • OBDSTAR 15 Pins DB15 - 16 Pins OBD2 Verloopkabel
  • OBDSTAR P004 Adapter
  • OBDSTAR P004 Verloopkabel
  • Voedingsadapter


AsTools.nl
Na ruim 5 jaar ervaring met het gebruiken van diagnose apparatuur, het behalen van mijn technische specialist personen auto`s diploma / certificaten en het repareren van auto en bestelwagens bij diverse autobedrijven heb ik gemeend een grote stap voorwaarts te maken door mijn hobby uit te bouwen in een professionele omgeving en een eigen internetwinkel te starten. Tevens is AsTools.nl (Automotive Solution Tools) hét adres voor het kiezen van de juiste diagnose apparatuur voor uw auto of bedrijf.

Bekijk onze catalogus en zie direct voor welke producten u bij ons terecht kunt! Niet gevonden wat u zoekt? Neem contact met ons en wij zullen zoeken naar de beste oplossing voor

http://astools Advertentienummer: 80162111
Link: