OBDSTAR DC706 (Full) ECU Programmeur

€ 1.749,95
Provincie Noord-Holland
Prijs:
€ 1.749,95
Sinds:
1 week
Gezien:
1 keer
Plaats:
Amsterdam, NH
Adverteerder:
AsTools
Telefoon:
0613150303
Activiteit:
3 jaar actief op Marktnet
Positie
52.37658,4.78346
AsTools
OBDSTAR DC706 (Full) ECU Programmeur
Versturen

Alle velden zijn verplicht

De OBDSTAR DC706 (Full) is een bekabelde universele ECU programmeur motorfietsen en auto`s. Uitgevoerd met een 7 inch touchscreen scherm, Android besturingssysteem, quad-core processor, 1GB ram, 16GB opslagruimte en geleverd met één jarige licentie.
___________________________________________
Programmeer functies:

ECM (Motorregeleenheid): De OBDSTAR DC706 (Full) biedt geavanceerde functionaliteiten voor het beheren van de motorregeleenheid, inclusief het klonen, lezen/schrijven van cruciale gegevens, resetten naar de fabrieksinstellingen voor optimalisatie, en het herstellen van de ECM voor efficiëntieverbeteringen en foutdiagnose.
TCM (Transmissie Controle Module): Dit OBDSTAR DC706 (Full) maakt het mogelijk om de transmissie controle module te programmeren en te klonen, wat essentieel is voor het verbeteren van de transmissieprestaties en het aanpassen van de schakelstrategieën voor een optimale rijervaring.
ABS (Anti Blokkeer Systeem): De OBDSTAR DC706 (Full) faciliteert het lezen en wissen van ABS-foutcodes, het programmeren van nieuwe functies, en het herstel van de ABS-module, wat cruciaal is voor het handhaven van de remefficiëntie en voertuigveiligheid.
Airbag: Het apparaat stelt technici in staat airbagmodules te resetten en crashdata te verwijderen, waardoor de veiligheidssystemen na een ongeval hersteld kunnen worden.
BCM (Body Control Module): Biedt de mogelijkheid om de BCM te programmeren en te configureren, die verantwoordelijk is voor het beheer van elektronische accessoires in het voertuig zoals verlichting, sloten, en alarmsystemen.
BSI (Boordnetwerk Interface): Met de OBDSTAR DC706 (Full) kunnen gebruikers de BSI programmeren en diagnosticeren, een sleutelcomponent voor de werking van het voertuig's elektronische systemen.
CCM (Comfort Controle Module): Helpt bij het aanpassen van comfortinstellingen in het voertuig, waaronder klimaatbeheersing en stoelverwarming, voor een verbeterde rijervaring.
CEM (Centrale Elektronica Module): Ondersteunt het programmeren en herstellen van de CEM, een essentiële module voor de integratie en het functioneren van de elektronica in het voertuig.
Dash (Dashboard): Maakt correcties en aanpassingen mogelijk aan de kilometerstand en dashboardfunctionaliteiten voor nauwkeurige informatievoorziening en werking.
DDM (Driver Door Module) en PDM (Passenger Door Module): Bieden mogelijkheden voor het programmeren van functionaliteiten gerelateerd aan zowel de bestuurders- als passagiersdeur, zoals sloten en raambedieningen.
EPS (Elektronische Stuurbekrachtiging): Staat het afstellen en herstellen van de EPS-module toe voor een verbeterde stuurprecisie en respons.
ICM (Instrumentenpaneel Controle Module), KVM (Keyless Vehicle Module), Mirror (Spiegels): Deze functies omvatten het configureren en herstellen van het instrumentenpaneel, keyless entry/start-stop systemen en elektronische spiegelbediening, waardoor de functionaliteit en het comfort van het voertuig worden verbeterd.
Radio en SAM (Signal Acquisition Module): Faciliteren de configuratie van het voertuigradiosysteem en het diagnosticeren en programmeren van de SAM, die essentieel zijn voor de verwerking van signalen van sensoren en systemen binnen het voertuig.

Geleide functies: De functie "Geleide Functies" van de OBDSTAR DC706 (Full) ECU Programmeur is ontworpen om technici door complexe programmeer- en diagnoseprocedures te leiden op een stapsgewijze en interactieve manier. Deze functie biedt gedetailleerde instructies en begeleiding voor het correct uitvoeren van specifieke taken, zoals het resetten van systemen, het programmeren van nieuwe sleutels, het kalibreren van sensoren, en het aanpassen

http://astools Advertentienummer: 80162117
Link: