Luchtratel 1/2'', Pneumatische luchtsleutel, Lucht ratel

€ 65
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 65
Sinds:
1 week
Gezien:
7 keer
Plaats:
Hengelo Ov, OV
Adverteerder:
Trailer and Tools
Telefoon:
0611370517
Activiteit:
2 weken actief op Marktnet
Positie
52.22252,6.737196
Trailer and Tools
Luchtratel 1/2'', Pneumatische luchtsleutel, Lucht ratel
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

Luchtratel 1/2'', Pneumatische luchtsleutel, Lucht ratel, Zionair (LUCH-00357).

Luchtratel 1/2'', Pneumatische luchtsleutel, Lucht ratel, Zionair (LUCH-00357).


Deze ZionAir pneumatische ratel is ideaal voor auto onderhoudswerkzaamheden en voor het verwijderen van kleine bouten en moeren als er geen slagruimte is. Compact design met snel en gemakkelijk verstelbare ratelkop. De luchtuitlaat aan de voorzijde voorkomt olie op handen en werkt tevens als koeling voor de slagkop. Dankzij de lichtgewicht ABS behuizing is de ratel zeer sterk en toch makkelijk te hanteren 

Specificaties:

 • opname = 1/2"
 • kracht = 88Nm 
 • toerental = 180rpm
 • gemiddeld luchtverbruik = 113L/min
 • luchtaansluiting = 1/4" (insteektule inbegrepen)
 • werkdruk = 6,3 bar
 • Geluids niveau : 99 dBA


Het opgegeven luchtverbruik is aangeduid bij een druk van 6,3 bar. De luchtopbrengst bij compressoren wordt gemeten bij omgevingsdruk, deze 2 waardes zijn dus niet met elkaar te vergelijken. 

Een ratelsleutel op lucht is ideaal voor het verwijderen en plaatsen van bougies en andere motoronderdelen zoals een waterpomp of radiator, maar is uiteraard ook te gebruiken voor een keur aan andere toepassingen.
LUCHTGEREEDSCHAP
Luchtgereedschap, ook wel pneumatisch gereedschap genoemd, wordt vaak gebruikt in combinatie met een compressor. De compressor kan aan het gereedschap worden gekoppeld met een persluchtslang. De luchtdruk uit de compressor zorgt ervoor dat het luchtgereedschap gaat werken. 
Wat is luchtgereedschap?
Luchtgereedschappen werken op lucht zoals het woord ook al aangeeft of doormiddel van gassen die ervoor zorgen dat cilinders, pompen en gereedschappen worden aangedreven. Maar in de meeste gevallen gaat het daarbij om lucht. Het principe komt voor in pneumatische boren, slijpmachines, slagmoersleutels, polijsmachines, maar ook in compressoren en schuurmachines. Voordelen daarbij zijn dat de gereedschappen relatief klein en flexibel zijn, niet veel wegen en eenvoudig in de bediening zijn. Ook voordeel is dat u geen stroompunt nodig heeft en het gereedschap erg veilig is. 

Welke soorten luchtgereedschap heb je allemaal? 
Trailer and Tools heeft een ruime collectie luchtgereedschappen die allemaal andere doelen dienen. Maar we hebben een groot deel van ons assotiment gericht op de automotive indurstrie en bouwindustrie. Hierbij moet u denken aan haakse slijpers, slagmoer sleutels, verfspuiten, stiftslijpers, polijsmachines, nietmachines, luchtslangen, luchttules, bandenpompen, luchtspuiten, reduceerventielen, bandenruwers, caramelslijpers, reciprozagen, carroserie zagen, haakse boormachines, schuurmachines.
Wat zijn de voordelen van het gebruik van luchtgereedschap, compressor gereedschappen?
 • Luchtgereedschappen werken onafhankelijk van stroompunten
 • Luchtgereedschappen zijn erg veilig
 • Luchtgereedschappen zijn licht in gewicht.
 • Hebben relatief weinig ruimte nodig, zowel om er mee te werken als het op te bergen.


Een Drukregelaar of reduceerventiel: 

Wanneer je luchtdrukgereedschap met een te hoge werkdruk gebruikt, slijt je gereedschap sneller en kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan. Met een drukregelaar of reduceerventiel kun je de werkdruk gemakkelijk instellen en vasthouden. Doordat de toevoer van luchtdruk constant is, kan het aangesloten gereedschap bovendien optimaal zijn werk doen. Drukregelaars zijn te gebruiken met een compressor. Aflezing van de regelaar is in MPa en Psi.

Hieronder vindt u een categorie overzicht van alle luchtgereedschap die Trailer and Tools verkoopt. Door op de naam van de categorie te klikken ziet u daaronder welke compressor luchtgereedschappen we

http://trailerandtools.nl/ Advertentienummer: 46471313

Meer advertenties van Trailer and Tools

Link: