Foxwell T1000 TPMS Programmeur

€ 149,95
Provincie Noord-Holland
Prijs:
€ 149,95
Sinds:
2 dagen
Gezien:
1 keer
Plaats:
Amsterdam, NH
Adverteerder:
AsTools
Telefoon:
0613150303
Activiteit:
3 jaar actief op Marktnet
Positie
52.37658,4.78346
AsTools
Foxwell T1000 TPMS Programmeur
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Foxwell T1000 TPMS Programmeur

De Foxwell T1000 is een efficiënte TPMS-service tool die snel sensordata activeert, programmeert en opnieuw aanleert. Met functies zoals uitgebreide sensordiagnose, flexibele sensor-ID creatie, en de mogelijkheid tot het detecteren en controleren van sleutels met een frequentie van 315MHz en 433MHz, is het een essentiële tool in elke moderne werkplaats. De "laatst geteste" functie en de regelmatige software-updates zorgen voor maximale productiviteit en actuele functionaliteit.
___________________________________________
TPMS-functies: Met de Foxwell T1000 heeft u toegang tot een uitgebreid scala aan TPMS-diensten, waardoor technici snel en efficiënt TPMS-gerelateerde problemen kunnen oplossen. Dankzij de geavanceerde functies en mogelijkheden van de Foxwell T1000 kunnen technici nauwkeurige diagnose stellen, sensoren programmeren en TPMS-systemen effectief beheren.

  • TPMS-sensorcontrole
  • TPMS-sensorprogrammering
  • TPMS-sensor opnieuw aanleren
TPMS-sensorcontrole: De functie "TPMS-sensorcontrole" biedt uitgebreide mogelijkheden om de status en prestaties van uw TPMS-sensoren te controleren. Met deze functie kunt u snel en nauwkeurig problemen identificeren en de werking van uw sensoren optimaliseren.
  • Sensorstatus controleren: Met de TPMS-sensorcontrole kunt u de status van elke TPMS-sensor in uw voertuig controleren. U kunt zien of de sensoren correct zijn geïnstalleerd, actief zijn en goed functioneren. Dit helpt u bij het identificeren van eventuele defecte, inactieve of slecht presterende sensoren.
  • Bandendruk controleren: U kunt de bandendruk van elke sensor individueel controleren. Dit stelt u in staat om snel afwijkingen in de bandendruk te detecteren en indien nodig aanpassingen te maken. Correcte bandendruk is essentieel voor optimale veiligheid en brandstofefficiëntie.
  • Temperatuur controleren: Met de TPMS-sensorcontrole kunt u ook de temperatuur van elke sensor controleren. Dit helpt bij het identificeren van oververhitte sensoren of afwijkingen in temperatuurmetingen die kunnen wijzen op mogelijke problemen.
  • Batterijstatus controleren: De functie stelt u ook in staat om de batterijstatus van elke TPMS-sensor te controleren. U kunt zien of de batterijen goed functioneren en voldoende vermogen hebben. Dit is cruciaal voor een betrouwbare werking van de sensoren.
TPMS-sensorprogrammering: Met de functie "TPMS-sensorprogrammering" van de Foxwell T1000 kunnen gebruikers sensorgegevens programmeren voor zowel de Foxwell T10-sensor als defecte sensoren vervangen met een lage batterijduur of degene die niet goed functioneren. Deze functie biedt verschillende opties om sensor-ID's te programmeren:
  • Kopiëren door activering: Nadat de TPMS-sensoren op het voertuig zijn gemonteerd en geactiveerd, worden de sensorinformatie weergegeven op het display. Met de functie "Kopiëren door activering" kunnen gebruikers de nieuwe Foxwell T10-sensoren programmeren door simpelweg de sensorinformatie te kopiëren.
  • Handmatig aanmaken: Met de functie "Handmatig aanmaken" kunnen gebruikers een nieuwe Foxwell T10-sensor programmeren met de ID van een originele TPMS-sensor. Dit is handig wanneer de originele sensor-ID niet beschikbaar is in de ECU van het voertuig.
  • Automatisch aanmaken: De functie "Automatisch aanmaken" wordt gebruikt om automatisch een willekeurige sensor-ID te genereren voor het programmeren van een nieuwe Foxwell T10-sensor.
TPMS-sensor opnieuw aanleren: De functie "TPMS-sensor opnieuw aanleren" is ontworpen om de nieuw geprogrammeerde sensor-ID's in de voertuig-ECU te laden, zodat deze worden herkend door het TPMS-systeem. Deze functie is essentieel wanneer de nieuw

http://astools Advertentienummer: 80162115
Link: