Foxwell NT680 Pro Auto Uitleesapparaat

€ 349,95
Provincie Noord-Holland
Prijs:
€ 349,95
Sinds:
2 dagen
Gezien:
1 keer
Plaats:
Amsterdam, NH
Adverteerder:
AsTools
Telefoon:
0613150303
Activiteit:
3 jaar actief op Marktnet
Positie
52.37658,4.78346
AsTools
Foxwell NT680 Pro Auto Uitleesapparaat
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Foxwell NT680 Pro Auto Uitleesapparaat

De Foxwell NT680 Pro is een bekabelde universele uitleesapparaat voor auto`s. Uitgevoerd met een 4,3 inch scherm, 16GB opslagruimte en geleverd met levenslange licentie. Ondersteunt alle voertuigsystemen met onderhoudsfuncties.
___________________________________________
Diagnose functies:

Voertuigidentificatie: De Foxwell NT680 Pro ondersteunt vier methoden voor voertuigidentificatie:

 • Automatische VIN-scan: De Foxwell NT680 Pro is uitgerust met de nieuwste automatische VIN-scanfunctie. Deze maakt snelle identificatie van voertuigen via het CAN-netwerk mogelijk met slechts één klik.
 • Handmatige VIN-invoer: Voor de voertuigen die geen automatische VIN-scan ondersteunen, biedt de Foxwell NT680 Pro de mogelijkheid om het voertuig-VIN handmatig in te voeren.
 • Handmatige voertuigselectie: Wanneer de VIN van het voertuig niet automatisch opgehaald kan worden van de ECU, biedt de Foxwell NT680 Pro de mogelijkheid om het voertuig handmatig te selecteren.
 • Alternatieve voertuigidentificatie: Als de Foxwell NT680 Pro het voertuig niet kan identificeren, kunt u de diagnose uitvoeren via de generieke EOBD-optie.

Automatische en handmatige scan: Wanneer u toegang hebt tot het diagnosegedeelte, zijn er twee scanopties beschikbaar:
 • Automatische scan: Start een automatische scan voor alle beschikbare modules in het voertuig.
 • Handmatige scan: Start een handmatige diagnose voor de geselecteerde module in het voertuig.
Automatische scan: De "Automatische scan"-functie is een praktische en uitgebreide diagnose-optie die alle beschikbare modules in het voertuig automatisch scant. Deze functie biedt snel en efficiënt een overzicht van de huidige regelmodules en detecteert eventuele foutcodes. Tijdens de automatische scan worden alle modules gecontroleerd op foutcodes, waarbij de status als volgt wordt weergegeven:
 • Rood - Er is een foutcode gedetecteerd in de regeleenheid.
 • Grijs - Er zijn geen foutcodes gevonden in de regeleenheid.
Handmatige scan: De "Handmatige scan"-functie, aanvullend op de automatische scan, biedt de mogelijkheid om specifieke regelmodules in het voertuig te selecteren voor een gerichte diagnose. Met deze functie kunt u handmatig bepalen welke module u wilt scannen en analyseren. Door een specifieke regelmodule handmatig te selecteren, kunt u zich richten op een bepaald systeem of onderdeel van het voertuig. Dit is met name nuttig als u een vermoeden heeft van een probleem dat u wilt identificeren of een specifieke procedure wilt uitvoeren.
Onderdelen van de handmatige scan kunnen zijn:
 • ECU-informatie
 • Foutcodes uitlezen
 • Foutcodes wissen
 • Live-data
ECU-informatie: Met deze functie kunt u specifieke informatie die in de ECU is opgeslagen uitlezen, bijvoorbeeld: module nummer, type regeleenheid, software coderingsnummer, softwareversienummer, hardware onderdeelnummer en hardwareversienummer.
Foutcodes uitlezen: Deze functie maakt het mogelijk om foutcodes, gedetecteerd door de regelmodule, te analyseren. Deze codes geven cruciale informatie over mogelijke problemen in het voertuig, helpend bij het lokaliseren en identificeren van problemen.
Foutcodes wissen: Met deze functie kunnen huidige en opgeslagen foutcodes worden verwijderd uit een geselecteerde regelmodule. Dit is nuttig voor het controleren of problemen zijn opgelost na reparatie en voor het resetten van waarschuwingslampjes op het dashboard.
Live data: Deze functie geeft real-time toegang tot de huidige parameters van

http://astools Advertentienummer: 80162106
Link: