Foxwell I70BT Auto Uitleesapparaat

€ 499,95
Provincie Noord-Holland
Prijs:
€ 499,95
Sinds:
2 dagen
Gezien:
1 keer
Plaats:
Amsterdam, NH
Adverteerder:
AsTools
Telefoon:
0613150303
Activiteit:
3 jaar actief op Marktnet
Positie
52.37658,4.78346
AsTools
Foxwell I70BT Auto Uitleesapparaat
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Foxwell I70BT Auto Uitleesapparaat

De Foxwell I70BT is een draadloze universele uitleesapparaat voor auto`s. Uitgevoerd met een 7 inch touchscreen scherm, Android besturingssysteem, 1,3GHz quad-core processor, 1GB ram, 32GB opslagruimte en geleverd met drie jarige licentie.
___________________________________________
Diagnose functies:

Voertuigidentificatie: De Foxwell I70BT ondersteunt vijf methoden voor voertuigidentificatie:

 • Automatische VIN-scan: De Foxwell I70BT is uitgerust met de nieuwste automatische VIN-scanfunctie. Deze maakt snelle identificatie van voertuigen via het CAN-netwerk mogelijk met slechts één klik.
 • Camera VIN/kenteken-scan: Met de Foxwell I70BT kunt u een foto van de VIN-sticker of kentekenplaat maken voor snellere voertuigidentificatie.
 • Handmatige VIN-invoer: Voor de voertuigen die geen automatische VIN-scan ondersteunen, biedt de Foxwell I70BT de mogelijkheid om het voertuig-VIN handmatig in te voeren.
 • Handmatige voertuigselectie: Wanneer de VIN van het voertuig niet automatisch opgehaald kan worden van de ECU, biedt de Foxwell I70BT de mogelijkheid om het voertuig handmatig te selecteren.
 • Alternatieve voertuigidentificatie: Als de Foxwell I70BT het voertuig niet kan identificeren, kunt u de diagnose uitvoeren via de generieke EOBD-optie.

Automatische en handmatige scan: Wanneer u toegang hebt tot het diagnosegedeelte, zijn er twee scanopties beschikbaar:
 • Automatische scan: Start een automatische scan voor alle beschikbare modules in het voertuig.
 • Handmatige scan: Start een handmatige diagnose voor de geselecteerde module in het voertuig.
Automatische scan: De "Automatische scan"-functie is een praktische en uitgebreide diagnose-optie die alle beschikbare modules in het voertuig automatisch scant. Deze functie biedt snel en efficiënt een overzicht van de huidige regelmodules en detecteert eventuele foutcodes. Tijdens de automatische scan worden alle modules gecontroleerd op foutcodes, waarbij de status als volgt wordt weergegeven:
 • Rood - Er is een foutcode gedetecteerd in de regeleenheid.
 • Grijs - Er zijn geen foutcodes gevonden in de regeleenheid.
Handmatige scan: De "Handmatige scan"-functie, aanvullend op de automatische scan, biedt de mogelijkheid om specifieke regelmodules in het voertuig te selecteren voor een gerichte diagnose. Met deze functie kunt u handmatig bepalen welke module u wilt scannen en analyseren. Door een specifieke regelmodule handmatig te selecteren, kunt u zich richten op een bepaald systeem of onderdeel van het voertuig. Dit is met name nuttig als u een vermoeden heeft van een probleem dat u wilt identificeren of een specifieke procedure wilt uitvoeren.
Onderdelen van de handmatige scan kunnen zijn:
 • ECU-informatie
 • Foutcodes uitlezen
 • Foutcodes wissen
 • Live-data
ECU-informatie: Met deze functie kunt u specifieke informatie die in de ECU is opgeslagen uitlezen, bijvoorbeeld: module nummer, type regeleenheid, software coderingsnummer, softwareversienummer, hardware onderdeelnummer en hardwareversienummer.
Foutcodes uitlezen: Deze functie maakt het mogelijk om foutcodes, gedetecteerd door de regelmodule, te analyseren. Deze codes geven cruciale informatie over mogelijke problemen in het voertuig, helpend bij het lokaliseren en identificeren van problemen.
Foutcodes wissen: Met deze functie kunnen huidige en opgeslagen foutcodes worden verwijderd uit een geselecteerde regelmodule. Dit is nuttig voor het controleren of problemen zijn opgelost na reparatie en voor

http://astools Advertentienummer: 80162122
Link: