Vervangende afstandsbediening voor de airco's van Xiongdi

€ 24,95
Prijs:
€ 24,95
Sinds:
1 maand
Gezien:
3 keer
Plaats:
Kollum
Adverteerder:
Adjelectronics
Telefoon:
0621673358
Activiteit:
3 jaar actief op Marktnet
Positie
0,0
Adjelectronics
Vervangende afstandsbediening voor de airco's van Xiongdi
Versturen

Alle velden zijn verplicht

De vervangende afstandsbediening voor de airco's van Xiongdi

Wij leveren een compleet assortiment van vervangende afstandsbedieningen.
Dit kan zijn van een enkele afstandsbediening voor uw tv of audio, satelliet set maar we leveren ook vervangende afstandsbedieningen voor uw aircosysteem, garagedeursysteem, hek openers, hotel afstandsbedieningen.

De afstandsbedieningen voor uw audio, satelliet of tv systeem worden bedrijfsklaar geleverd. De overige afstandsbediening hebben soms de originele afstandsbediening nodig om de code te “leren”. Of er moet handmatig een code ingezet worden. Dit is een kleine handeling en door iedereen te doen.

Senioren afstandsbediening.
Dit is een afstandsbediening met alleen volume knoppen en cijfers 0 t/m 9 en aan/uit knop. Ideaal voor mensen die vinden dat er teveel knoppen op uw afstandsbediening zitten. Ook deze afstandsbediening wordt werkend geleverd op uw systeem.
We hebben zelfs afstandsbedieningen met enkel een aan/uit knop, volume knopjes en programma +/- knop. Speciaal voor hotels en ouderen.

U vindt een klein overzicht van onze afstandsbedieningen. Het is niet mogelijk om alle types te tonen. Staat uw systeem er niet tussen dan kunt u contact met ons opnemen en we gaan het voor u uitzoeken of we een afstandsbediening kunnen leveren voor u.

Voor meer informatie over dit product kunt u mij mailen of bellen.

Onderdelen die speciaal voor u besteld moeten worden kunnen niet retour gestuurd worden.

Met vriendelijke groet,

ADJelectronics

P.a. Bruneel 4
9291jb Kollum

Zie ook mijn overige advertenties voor nog meer aantrekkelijke aanbiedingen, of ga eens een kijkje nemen in mijn winkel.
Kunt u tussen de advertenties niet vinden wat u zoekt, neem dan gerust contact met ons op, want dit is nog maar een kleine greep uit ons assortiment

GELIEVE NIET OP ZONDAG TE BELLEN, BIJ VOORBAAT DANK.

https://adjelectronics.nl/ Advertentienummer: 51185699

Meer advertenties van Adjelectronics

Link: