Dvd *** STORM *** De grootste natuurramp

Prijs:
Bieden
Hoogste bod:
Nog niet geboden
Sinds:
3 maanden+
Gezien:
11 keer
Plaats:
Haarlem
Adverteerder:
*** JO GAMES & MOVIES ***
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
0,0
*** JO GAMES & MOVIES ***
Dvd *** STORM *** De grootste natuurramp
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Alle velden zijn verplicht

Dvd *** STORM *** De grootste natuurramp

Originele DVD

* STORM

Op 23 augustus 1992 werd er vanaf een speciaal daarvoor uitgerust vliegtuig apparatuur gelanceerd waarmee het onvoorspelbare weer kan worden geregeld.

Maar tijdens de eerste test verliest men de controle over de machine en binnen enkele uren ontstaat er een dodelijke orkaan, die uitgroeit tot de grootste natuurramp sinds de verwoestende Aardbeving van San Francisco.

Tijdens de naweeën van de ramp wordt al het bewijsmateriaal van het project in de doofpot gestopt. De weinigen die ervan afwisten, beschouwen het project als mislukt. De kracht van dit wapen trekt de aandacht van een geheim onderdeel van de Amerikaanse regering. Zij hebben heimelijk de macht over het project in handen gekregen en zijn van plan de balans van de wereldeconomie te verstoren.

De STORM-apparatuur wordt jaren later dan ook gelanceerd in het oog van een weerfront, dat zich op 300 mijl van de Californische kust bevindt. Enkele minuten nadat de apparatuur in het oog wordt geplaatst gaat er iets heel erg mis. Terwijl men in Los Angeles wacht op wat er komen gaat, vindt er op 20.000 voet boven de Grote Oceaan een waanzinnig gevecht plaats.

Met Luke Perry, Martin Sheen e.a.

Extra's:

* Chapters

* Photogallery

Regio 2

Ned Ondert

Thriller

90 min

12+

Verzendkosten € 2,75

Kijk bij mijn advertenties voor meer DVD's!

Advertentienummer: 40515776

Meer advertenties van *** JO GAMES & MOVIES ***

Link: