Dvd *** THE ROMANCE COLLECTION *** 4-DVD Boxset

Provincie Noord-Holland
Prijs:
Bieden
Hoogste bod:
Nog niet geboden
Sinds:
1 week
Gezien:
1 keer
Plaats:
Haarlem, NH
Adverteerder:
***MOVIES & GAMES***
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
52.38363,4.635956
***MOVIES & GAMES***
Dvd *** THE ROMANCE COLLECTION *** 4-DVD Boxset
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Alle velden zijn verplicht

Dvd *** THE ROMANCE COLLECTION *** 4-DVD Boxset

Originele DVD's

* THE ROMANCE COLLECTION

4-DVD Boxset

De 4 meest romantische kostuumdrama's ooit

* ANASTASIA

The Mystery of Anna

Anna Anderson, in deze film meesterlijk vertolkt door Amy Irving, heeft tot op de dag van haar dood in 1984 volgehouden dat zij Anastasia was, het enige nog levende kind van de Russische tsaar Nicolaas II.

Veel mensen geloofden haar en zelfs voor de sceptici werd haar verhaal een van de grootste romantische mysteries van de twintigste eeuw. Zie hoe deze vrouw ooit leefde als een prinses, hoe zij aan executie ontsnapte en hoe ze jarenlang streed voor erkenning van haar Koninklijke status. Hoewel de geschiedenisboeken nog altijd vermelden dat Anastasia samen met haar onttroonde vader en de rest van de koninklijke familie in 1918 geëxecuteerd is, blijft de ware toedracht tot op heden een mysterie.

* LES MISÉRABLES

Les Misérables is de wereldberoemde sage van Victor Hugo over de strijd van een moedig man tegen een maatschappij die de armen veroordeelt.

Zijn strijd is er één vol actie, verdriet, woede, vergiffenis en liefde. Nadat Valjean 20 jaar in de gevangenis heeft gezeten voor een kleine misgreep, besluit hij een eerlijk leven te gaan leiden. Politie-inspecteur Javert is er echter van overtuigd dat een crimineel altijd een crimineel zal blijven en vindt dat Valjean in de gevangenis thuishoort. Voor altijd. Javert blijft Valjean meedogenloos achtervolgen, wachtend op een misstap. Wanneer de revolutie woedt, besluit Valjean eindelijk toe te geven aan zijn onverbiddelijke lot...

* THE CROWN PRINCE

De naam van kroonprins Rudolf is onlosmakelijk verbonden met de tragedie van Mayerling.

Nog steeds denkt men dan meteen aan raadsels en samenzweringen, aan tegenwerking en onbeantwoorde liefde. Rudolf wordt vanaf z’n geboorte al klaargestoomd om z’n vader, Franz Joseph, keizer van Oostenrijk-Hongarije op te volgen. Hij is belezen en zeer vrijzinnig, en hij zou de ideale man zijn om het keizerrijk bijeen te houden, iets wat nodig is om de vrede in Europa te bewaren. Maar de politiek en zijn eigen vader maken het hem onmogelijk om macht uit te oefenen. De conservatieve adviseurs van de keizer houden hem buiten allerlei belangrijke politieke zaken. Hij heeft behoefte aan wat liefde van z’n moeder, maar keizerin Elisabeth (Sisi) is altijd op reis. Onder een pseudoniem begint hij felle pamfl etten te schrijven tegen het beleid van z’n vader, en hij stort zich in het ene romantische avontuurtje na het andere...

* CASANOVA

Casanova (gespeeld door David Tennant, bekend van Harry Potter and the Goblet of Fire) neemt ons mee naar het decadente Venetië van de 18e eeuw, naar de salons van het Parijs van voor de revolutie en naar het hof van George III in Londen.

Het is de tijd van de verlichting en de wetenschap, er wordt gegokt en er wordt gefeest. Casanova staat er middenin; hij is violist, advocaat, loterijdirecteur en intellectueel. Hij is boer en edelman, rijk en arm, maar bovenal is hij minnaar. Seks is Casanova’s eerste levensbehoefte, maar een losbol is hij niet. Zijn liefde mag dan kortstondig zijn, hij is wel onvoorwaardelijk en oprecht.

Regio 2

Ned Ondertiteld

Romantiek/Drama

742 min

Vanaf 12 jaar

Bieden exclusief verzendkosten

Ophalen mogelijk in Haarlem

Verzendkosten NL € 7,65

Kijk bij mijn advertenties voor meer FILMBOXEN DVD's, en nog veel meer!

GAMES, CD's & DVD Films & Series, meer dan 1000 titels!

Advertentienummer: 58899653
Link: