Cambridge dac magic PLUS zwart

€ 348
Prijs:
€ 348
Sinds:
2 dagen
Gezien:
5 keer
Plaats:
zoetermeer
Adverteerder:
astrid westing
Telefoon:
0646308375
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
0,0
astrid westing
Cambridge dac magic PLUS zwart
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Cambridge dac magic PLUS zwart

Cambridge Audio DacMagic Plus Digital naar Analogue converter

Het verbeteren van een legendarisch product is nooit eenvoudig maar Cambridge Audio is teruggegaan naar het tekenbord om een nog praktischer DacMagic te ontwikkelen met aantrekkelijke nieuwe functies, draadloze verbindingen en, het belangrijkste van alles, nog betere audioprestaties.

Computers, TV en Blu-ray spelers leveren allemaal audio aan uw HiFi systeem maar omdat ze primair zijn ontwikkeld voor andere functies missen de audio-uitgangen kwaliteit.

Sluit ze aan op DacMagic plus en u slaat de ingebouwde digitaal naar analoog converters over en u zet de povere prestaties ervan om in een goede geluidskwlaiteit.

DacMagic Plus neemt het digitale audiosignaal van uw PC, digitale iPod dock of TV, analyseert het en waardeert het op naar met behulp van ons slimme ATF2 algoritme.

Het is flexibel en ondersteunt alle formaten. DacMagic Plus ondersteunt ook 24-bit data via USB zodat u van beter dan CD kwaliteit kunt genieten van ongecomprimeerde muziek op uw PC.

Door de plug-en-play BT100 draadloze audio receiver te linken met DacMagic Plus kunt u ook muziek draadloos streamen van uw iPhone, Androïd smartphone, iPad, tablet, laptop of enig ander apparaat dat Bluethooth* ondersteunt.

Het mooiste is nog dat wanneer uw smartphone, tablet of Apple PC high-end audio aptX CODEC ondersteunt, u hoogwaardige muziek kunt streamen van het apparaat naar DacMagic Plus.

De beschikbaarheid van muziek via de moderne mobiele apparaten is vandaag de dag eindeloos net als het controleren en afspelen van opgeslagen muziek; online muziek services als Spotify en Last FM kunnen nu worden beluisterd in geweldige HiFi kwaliteit.

Specificaties

  • Tweevoudige Wolfson WM8740DACs


  • Anagram Techn. 24-bit/384kHz upsampling/noise corr.


  • 24/96 driverless USB ingang


  • 24/192 USB ingang met aparte driver waardoor hoogste resolutie


  • bestanden ‘’bit-perfect’’ weergegeven kunnen worden


  • Balanced (XLR) uit


  • Volumeregeling (hoofdtel. + analoge uitgangen)


gratis verzending!

Hifistudio79

http://www.hifistudio79.nl/ Advertentienummer: 52645996

Meer advertenties van astrid westing

Link: