Woningontruiming leegmaken huizen

Provincie Zuid-Holland
Hoogste bod:
Nog niet geboden
Sinds:
4 dagen
Gezien:
165 keer
Plaats:
's-gravenhage, ZH
Adverteerder:
Woning Ontruiming Den Haag
Telefoon:
0702158823
Activiteit:
9 jaar actief op Marktnet
Positie
52.06292,4.313268
Woning Ontruiming Den Haag
Woningontruiming leegmaken huizen
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Alle velden zijn verplicht

Woningontruiming leegmaken huizen

Omschrijving:

Woningontruiming Nederland is het vertrouwde adres voor ontruimingen van woningen, bedrijfspanden, verpleeghuiskamers, aanleunwoningen en bejaardenwoningen. Wij leveren bezemschoon op, geheel naar de eisen van de verhuurder, makelaar of woningbouwvereniging. Wij kunnen allerhande herstelwerkzaamheden uitvoeren zoals het verwijderen van vloerbedekking en behang, of het repareren van gaten in muren.
Wilt u spullen kwijt tijdens een ontruiming dan kunnen wij deze tegen betaling van u overnemen. Ook kunnen wij overbodige, maar nog bruikbare spullen naar goede doelen brengen voor hergebruik. Afval voeren wij altijd op een milieuverantwoordelijke wijze af.

 

Wij kunnen een woning of bedrijfspand vaak al in 1 dag leeg en kaal opleveren. Naast het meubilair kan ook alle vloerbedekking worden verwijderd en afgevoerd. Wanneer uw pand op een verdieping is gelegen zullen wij gebruik maken van onze verhuisliften. Deze kunnen tot 10 etage hoog. Hierdoor is een ontruiming sneller opgeleverd en uw kosten aanzienlijk lager. Tijd kost geld..

Wij kunnen ook verhuizingen voor u uitvoeren. Stel u heeft een aantal meubels dat u wilt laten transporteren van ene adres naar andere dus kunt u dit aan ons overlaten.

Het inpakken en demonteren kunt u ook aan ons overlaten tijdens transport. 

 

Wilt u weten wat het kost om een woning of bedrijfspand leeg te laten ruimen? Bel 070 - 215 88 23 of mobiel 06 - 38 31 80 14.Woning Ontruiming Den Haag bied u de totaal oplossing bij ontruiming,opruimen en bezemschoon opleveren van uw woning bij overlijden of verhuizen. Wij schenken bruikbare spullen aan Derde Wereld landen en steunen goede doelen. Wij zijn 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar op 070 - 215 88 23Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden

https://woningontruimingdenhaag.nl/ Advertentienummer: 39326735
Bekijk alle 14 advertenties van Woning Ontruiming Den Haag
Link: