Antieke tafels / Zeer stoere Engelse pull leaf table /

€ 4.450
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 4.450
Sinds:
1 week
Gezien:
22 keer
Plaats:
Rotterdam, ZH
Adverteerder:
AntiekSite
Telefoon:
0104322074
Activiteit:
3 jaar actief op Marktnet
Positie
51.87886,4.525205
AntiekSite
Antieke tafels / Zeer stoere Engelse pull leaf table /
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Antieke tafels / Zeer stoere Engelse pull leaf table /

Omschrijving:

 

Historisch mooie tafel om aan te eten met 12 gasten of om alleen aan te werken en alle ruimte te hebben…

 • Zeer robuuste en doorleefde Engelse pull leaf table waar gemakkelijk 12 personen aan kunnen plaatsnemen. Deze uittrektafel staat op twee zware gedraaide en bestoken balusters die weer op sloffen staan. Onderling verbonden met een tussenregel. De fries bestoken met blad- en fruitmotieven.
 • Uittrekbaar aan twee kanten, dit kan los van elkaar gebeuren, de tafel is daardoor in drie verschillende lengtes te gebruiken.
 • Engeland, 17e eeuw en later.
 • Oorspronkelijk 17e eeuws, constructie delen , tussenregel en sloffen 19e eeuws. Deze al zeer indrukwekkende en toonbare prachtige tafel heeft nog zeer serieus aandacht van onze restaurateur nodig. De prijs is natuurlijk inclusief restauratie. Dit betreft o.a. aan het mechaniek, dat functioneert nu onvoldoende, herstel van een trekstang, het opnieuw verlijmen verbindingen zodat de tafel weer stabiel is. Bijwerken gebruikssporen en geheel poetsen. Ook is transport en plaatsing bij de prijs inbegrepen.
 • Afmetingen : 0,97 m. X 1,75 / 2,44 m. / 3,16 m. – Hoogte 0,78 m. - ( kan in overleg vrijwel onzichtbaar tot max. zo’n 0,82 m. worden opgehoogd)

 

Informatie

Met veel plezier hebben wij dit item is zo helder mogelijk en uitvoerig omschreven. Voorzien van datering, maten én prijs. Ook is de conditie omschreven en zijn plussen en minnen zo veel mogelijk vermeld. Daar is veel aandacht aan besteed, toch kan een (type)fout voorkomen. Melding stellen wij op prijs.

U vindt op de AntiekSite.nl onze uitgebreide collectie antieke kasten, bureaus, tafels, spiegels en andere antieke meubelen. Beslist geen kopie of repro maar uitsluitend unieke stukken.

Bekijken

Zonder afspraak bent u altijd welkom in onze “Villa Vol Antiek” tijdens onze openingstijden .

Antiek kopen blijft toch een beleving die niet alleen via de monitor kan. Gebruik de website ter oriëntatie, en breng daarna een bezoek aan onze showroom. Ons familiebedrijf AntiekSite.nl / De Dubbele Deur Antiek bestaat sinds 1982 en is gevestigd aan de Pascalweg 155 in Rotterdam.

Natuurlijk staan wij u ook graag telefonisch of per e-mail te woord wanneer u vooraf meer informatie wilt of vragen heeft.

Bel voor alle vragen met betrekking tot een opties, reservering of aankoop 010-432 20 74 of stuur een mail aan info@antieksite.nl

Wij zijn op werkdagen vrijwel altijd telefonisch bereikbaar van 9 tot 9 en op zaterdag van 10 tot 5 uur

Reserveren

Komt u van ver, specifiek voor één bepaald item, neem dan vooraf telefonisch contact met ons op. We kunnen dit item dan even voor u reserveren. Het zou jammer zijn wanneer u een reis maakt voor een verkocht stuk.

 

Kopen

Wanneer u bij bezoek aan onze winkel of opslag locatie tot aankoop over te gaan dan bieden ij u de volgende zekerheden

 1. Heldere en gegarandeerde omschrijving.
 2. Volledige garantie, elk meubel is geschikt voor dagelijks gebruik.
 3. Alle meubelprijzen zijn inclusief bezorging in Nederland tenzij anders aangegeven.
 4. Gegarandeerd geen verborgen gebreken.
 5. Kleinmeubelen die u zelf kunt vervoeren kunt u 7 dagen op zicht krijgen.
 6. Uw aankopen kunnen kosteloos worden opgeslagen tot het gewenste moment van levering. Handig bij verbouwen of verhuizen.

 

Wensen

Wij houden van antieke meubelen in de oorspronkelijke staat. Toch kan het soms uit praktisch oogpunt handig zijn een kleine aanpassing uit te voeren. Bureaus en (schrijf)tafels verhogen wij in overleg met de koper vaak enkele centimeters zodat het comfort optimaal is. Natuurlijk zodanig dat het nauwelijks te zien is en nog belangrijker: zodanig dat het kan altijd weer ongedaan gemaakt kan worden.

http://antieksite.nl/ Advertentienummer: 51019686
Link: