Antieke tafels / Engelse mahonie uittrektafel ca. 1875 met

€ 2.495
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 2.495
Sinds:
1 week
Gezien:
14 keer
Plaats:
Rotterdam, ZH
Adverteerder:
AntiekSite
Telefoon:
0104322074
Activiteit:
3 jaar actief op Marktnet
Positie
51.87886,4.525205
AntiekSite
Antieke tafels / Engelse mahonie uittrektafel ca. 1875 met
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Antieke tafels / Engelse mahonie uittrektafel ca. 1875 met

Omschrijving:

Eetkamertafel / leeftafel in een licht doorleefde mooie oude kleur…

 • Mahonie eetkamertafel in warme oranjerode kleur, op vier gedraaide poten met bronzen wielen, compleet met 3 mooie mahonie inlegbladen. De tafel is daarmee eenvoudig aan te passen aan de hoeveelheid gasten aan tafel. De randen met een afgeronde hoek en rondom een fraai geprofileerde bladrand.
 • Ingeschoven een bijna vierkante tafel die gemakkelijk kan worden uitgetrokken tot een eetkamertafel voor12 personen .
 • Desgewenst kunnen de bronzen wielen worden gedemonteerd. Ook zijn onderzet schotels voorhanden om een mogelijke kwetsbare vloer of kwetsbaar tapijt te beschermen.
 • Engeland periode 1860-1890
 • Zeer solide tafel in authentieke staat. Enige gebruikssporen in het blad maar in een zeer mooie oude staat. Het zou jammer zijn zo’n tafel opnieuw te politoeren.
 • Afmetingen : 1,30 X 1,23 / 1,83 / 2,43 - H. 0,79 m

LET OP:

ALLEEN OP AFSPRAAK TE ZIEN. (Sommige meubelen staan niet in onze “Villa Vol Antiek” maar in onze opslag, een paar minuten bij de zaak vandaan. We rijden daar natuurlijk graag even met u naartoe. Dat kan alleen bij voldoende bezetting, dus graag even bellen (010 432 20 74) om teleurstelling te voorkomen.)

Informatie

Met veel plezier hebben wij dit item is zo helder mogelijk en uitvoerig omschreven. Voorzien van datering, maten én prijs. Ook is de conditie omschreven en zijn plussen en minnen zo veel mogelijk vermeld. Daar is veel aandacht aan besteed, toch kan een (type)fout voorkomen. Melding stellen wij op prijs.

U vindt op de AntiekSite.nl onze uitgebreide collectie antieke kasten, bureaus, tafels, spiegels en andere antieke meubelen. Beslist geen kopie of repro maar uitsluitend unieke stukken.

Bekijken

Zonder afspraak bent u altijd welkom in onze “Villa Vol Antiek” tijdens onze openingstijden .

Antiek kopen blijft toch een beleving die niet alleen via de monitor kan. Gebruik de website ter oriëntatie, en breng daarna een bezoek aan onze showroom. Ons familiebedrijf AntiekSite.nl / De Dubbele Deur Antiek bestaat sinds 1982 en is gevestigd aan de Pascalweg 155 in Rotterdam.

Natuurlijk staan wij u ook graag telefonisch of per e-mail te woord wanneer u vooraf meer informatie wilt of vragen heeft.

Bel voor alle vragen met betrekking tot een opties, reservering of aankoop 010-432 20 74 of stuur een mail aan info@antieksite.nl

Wij zijn op werkdagen vrijwel altijd telefonisch bereikbaar van 9 tot 9 en op zaterdag van 10 tot 5 uur

Reserveren

Komt u van ver, specifiek voor één bepaald item, neem dan vooraf telefonisch contact met ons op. We kunnen dit item dan even voor u reserveren. Het zou jammer zijn wanneer u een reis maakt voor een verkocht stuk.

 

Kopen

Wanneer u bij bezoek aan onze winkel of opslag locatie tot aankoop over te gaan dan bieden ij u de volgende zekerheden

 1. Heldere en gegarandeerde omschrijving.
 2. Volledige garantie, elk meubel is geschikt voor dagelijks gebruik.
 3. Alle meubelprijzen zijn inclusief bezorging in Nederland tenzij anders aangegeven.
 4. Gegarandeerd geen verborgen gebreken.
 5. Kleinmeubelen die u zelf kunt vervoeren kunt u 7 dagen op zicht krijgen.
 6. Uw aankopen kunnen kosteloos worden opgeslagen tot het gewenste moment van levering. Handig bij verbouwen of verhuizen.

 

Wensen

Wij houden van antieke meubelen in de oorspronkelijke staat. Toch kan het soms uit praktisch oogpunt handig zijn een kleine aanpassing uit te voeren. Bureaus en (schrijf)tafels verhogen wij in overleg met de koper vaak enkele centimeters zodat het comfort optimaal is. Natuurlijk zodanig dat het nauwelijks te zien is en nog belangrijker: zodanig dat het kan altijd weer ongedaan gemaakt kan worden. Heeft u

http://antieksite.nl/ Advertentienummer: 50168601
Link: