Antieke kasten / Reusachtige Hollandse kolommenkast met

€ 4.450
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 4.450
Sinds:
1 week
Gezien:
185 keer
Plaats:
Rotterdam, ZH
Adverteerder:
AntiekSite
Telefoon:
0104322074
Activiteit:
3 jaar actief op Marktnet
Positie
51.87886,4.525205
AntiekSite
Antieke kasten / Reusachtige Hollandse kolommenkast met
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Antieke kasten / Reusachtige Hollandse kolommenkast met

Omschrijving:

Door de overweldigende breedte domineert deze kast zelfs een echte balzaal…

 • Deze qua contrast en detaillering rijk uitgevoerde Hollandse tweedeurskolomkast heeft 5 kolommen en aan drie zijden kussenvormige panelen. Uitgevoerd in notenhout met ebbenhout op eiken. Niet eens zozeer de hoogte maar vooral de uitzonderlijke breedte maakt deze kast zeer imposant.
 • Het kloeke onderstel onderstel van deze antieke kast staat op 3 markante gezwarte bolpoten; de vrijstaande zuilen staan op overhoeks geplaatste blokken. Deze springen als het ware naar voren en staan feitelijk alle vijf buiten de kast. De voet herbergt ook een enorme lade. Maar dat is te verwachten: alles aan deze kast is wat groter dan normaal.
 • De middelste verschuifbare zuil verstopt het sleutelgat. Daarin past de grote ijzeren antieke sleutel.
 • Achter de deuren de typische 18e eeuwse overdwars beslagen schappen.
 •  
 • In nagenoeg oorspronkelijke staat. Wel heeft de kast in de loop van de eeuwen wat gebruiksschade opgelopen, stuk voor stuk geen major issuis maar voor ons wel een aantal aandachtspunten. Vanzelfsprekend zal gerestaureerd worden en de kast zal, klaar voor de volgende 100 jaar in prachtige staat bij u worden geplaatst. Restauratie en transport is bij de prijs inbegrepen.
 • Hollands periode 1690 - 1720
 • Afmetingen: 2,46 / 2,08 m. X 0,90 / 0.70 m. - hoogte 2,22 m.

 

 

LET OP:

ALLEEN OP AFSPRAAK TE ZIEN. (Sommige meubelen staan niet in onze “Villa Vol Antiek” maar in onze opslag, een paar minuten bij de zaak vandaan. We rijden daar natuurlijk graag even met u naartoe. Dat kan alleen bij voldoende bezetting, dus graag even bellen (010 432 20 74) om teleurstelling te voorkomen.)

 

Informatie

Met veel plezier hebben wij dit item is zo helder mogelijk en uitvoerig omschreven. Voorzien van datering, maten én prijs. Ook is de conditie omschreven en zijn plussen en minnen zo veel mogelijk vermeld. Daar is veel aandacht aan besteed, toch kan een (type)fout voorkomen. Melding stellen wij op prijs.

U vindt op de AntiekSite.nl onze uitgebreide collectie antieke kasten, bureaus, tafels, spiegels en andere antieke meubelen. Beslist geen kopie of repro maar uitsluitend unieke stukken.

Bekijken

Zonder afspraak bent u altijd welkom in onze “Villa Vol Antiek” tijdens onze openingstijden .

Antiek kopen blijft toch een beleving die niet alleen via de monitor kan. Gebruik de website ter oriëntatie, en breng daarna een bezoek aan onze showroom. Ons familiebedrijf AntiekSite.nl / De Dubbele Deur Antiek bestaat sinds 1982 en is gevestigd aan de Pascalweg 155 in Rotterdam.

Natuurlijk staan wij u ook graag telefonisch of per e-mail te woord wanneer u vooraf meer informatie wilt of vragen heeft.

Bel voor alle vragen met betrekking tot een opties, reservering of aankoop 010-432 20 74 of stuur een mail aan info@antieksite.nl

Wij zijn op werkdagen vrijwel altijd telefonisch bereikbaar van 9 tot 9 en op zaterdag van 10 tot 5 uur

Reserveren

Komt u van ver, specifiek voor één bepaald item, neem dan vooraf telefonisch contact met ons op. We kunnen dit item dan even voor u reserveren. Het zou jammer zijn wanneer u een reis maakt voor een verkocht stuk.

 

Kopen

Wanneer u bij bezoek aan onze winkel of opslag locatie tot aankoop over te gaan dan bieden ij u de volgende zekerheden

 1. Heldere en gegarandeerde omschrijving.
 2. Volledige garantie, elk meubel is geschikt voor dagelijks gebruik.
 3. Alle meubelprijzen zijn inclusief bezorging in Nederland tenzij anders aangegeven.
 4. Gegarandeerd geen verborgen gebreken.
 5. Kleinmeubelen die u zelf kunt vervoeren kunt u 7 dagen op zicht krijgen.
 6. Uw aankopen kunnen kosteloos worden opgeslagen tot het gewenste moment van levering. Handig

http://antieksite.nl/ Advertentienummer: 45694358
Link: