Antieke kasten / Monumentale wandvullende tweedeurskast ca.

€ 1.950
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 1.950
Sinds:
2 weken
Gezien:
28 keer
Plaats:
Rotterdam, ZH
Adverteerder:
AntiekSite
Telefoon:
0104322074
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
51.87886,4.525205
AntiekSite
Antieke kasten / Monumentale wandvullende tweedeurskast ca.
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Antieke kasten / Monumentale wandvullende tweedeurskast ca.

Omschrijving:

Imposante Willem III kast van koloniale herkomst geheel in mahonie…

 • Indrukwekkende mahonie met bloemmahonie tweedeurskast, de panelen en het front met bloemmahonie. Aan de binnenzijde en de achterwand alles volledig in mahonie gemaakt. De rijk gewelfde kap rust op de hoeken op serieus gesneden consoles. Aan de onderkant gaan langs de hoekstijlen verglijkbaar gestoken ornamenten over in de voet van de kast die staat op kloeke gedraaide bollen.
 • Oorspronkelijk gemaakt als een kapstok met deuren, het is dan ook een fraai gezicht als de kast op gaat zorgt het gebruikte blonde mahoniehout voor een prachtig licht beeld.
 • Herkomst Nederland-Indië, periode 1850-1870
 • De kleur is prachtig bewaard gebleven, wel heeft de kast wat gebruikssporen en zijn enkele lijstjes los, een klein stukje ontbreekt. De prijs is inclusief restauratie en deze blikvanger komt dan ook in oogstrelende staat bij u thuis te staan. Het binnenwerk kan aan uw wensen worden aangepast. De huidige indeling is met een plank met daaronder een roede, een echte kapstok met deuren of garderobe . Maar ook een indeling met planken is mogelijk.
 • Afmetingen: 1,96 m. X 0,75 / 0,62 m. – Hoogte 2,16 m.

Informatie

Met veel plezier hebben wij dit item is zo helder mogelijk en uitvoerig omschreven. Voorzien van datering, maten én prijs. Ook is de conditie omschreven en zijn plussen en minnen zo veel mogelijk vermeld. Daar is veel aandacht aan besteed, toch kan een (type)fout voorkomen. Melding stellen wij op prijs.

U vindt op de AntiekSite.nl onze uitgebreide collectie antieke kasten, bureaus, tafels, spiegels en andere antieke meubelen. Beslist geen kopie of repro maar uitsluitend unieke stukken.

Bekijken

Zonder afspraak bent u altijd welkom in onze “Villa Vol Antiek” tijdens onze openingstijden .

Antiek kopen blijft toch een beleving die niet alleen via de monitor kan. Gebruik de website ter oriëntatie, en breng daarna een bezoek aan onze showroom. Ons familiebedrijf AntiekSite.nl / De Dubbele Deur Antiek bestaat sinds 1982 en is gevestigd aan de Pascalweg 155 in Rotterdam.

Natuurlijk staan wij u ook graag telefonisch of per e-mail te woord wanneer u vooraf meer informatie wilt of vragen heeft.

Bel voor alle vragen met betrekking tot een opties, reservering of aankoop 010-432 20 74 of stuur een mail aan info@antieksite.nl

Wij zijn op werkdagen vrijwel altijd telefonisch bereikbaar van 9 tot 9 en op zaterdag van 10 tot 5 uur

Reserveren

Komt u van ver, specifiek voor één bepaald item, neem dan vooraf telefonisch contact met ons op. We kunnen dit item dan even voor u reserveren. Het zou jammer zijn wanneer u een reis maakt voor een verkocht stuk.

 

Kopen

Wanneer u bij bezoek aan onze winkel of opslag locatie tot aankoop over te gaan dan bieden ij u de volgende zekerheden

 1. Heldere en gegarandeerde omschrijving.
 2. Volledige garantie, elk meubel is geschikt voor dagelijks gebruik.
 3. Alle meubelprijzen zijn inclusief bezorging in Nederland tenzij anders aangegeven.
 4. Gegarandeerd geen verborgen gebreken.
 5. Kleinmeubelen die u zelf kunt vervoeren kunt u 7 dagen op zicht krijgen.
 6. Uw aankopen kunnen kosteloos worden opgeslagen tot het gewenste moment van levering. Handig bij verbouwen of verhuizen.

 

Wensen

Wij houden van antieke meubelen in de oorspronkelijke staat. Toch kan het soms uit praktisch oogpunt handig zijn een kleine aanpassing uit te voeren. Bureaus en (schrijf)tafels verhogen wij in overleg met de koper vaak enkele centimeters zodat het comfort optimaal is. Natuurlijk zodanig dat het nauwelijks te zien is en nog belangrijker: zodanig dat het kan altijd weer ongedaan gemaakt kan worden. Heeft u andere vragen over aanpassingen dan denken we graag

http://antieksite.nl/ Advertentienummer: 48512975

Meer advertenties van AntiekSite

Link: