Antieke bureaus / Engelse partnerschrijftafel in mahonie

€ 2.150
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 2.150
Sinds:
1 week
Gezien:
20 keer
Plaats:
Rotterdam, ZH
Adverteerder:
AntiekSite
Telefoon:
0104322074
Activiteit:
3 jaar actief op Marktnet
Positie
51.87886,4.525205
AntiekSite
Antieke bureaus / Engelse partnerschrijftafel in mahonie
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Antieke bureaus / Engelse partnerschrijftafel in mahonie

Omschrijving:

Dubbele schrijftafel met zeer fraai doorleefd oud leer….

  • Engelse schrijftafel op vier gedraaide poten met cannelures, het schrijfblad met gestempeld donkerbruin, met donkerbruin leer ingelegd, zeer doorleefd door de jaren. Aan elke lange zijde onder het blad twee lade met bronzen ladentrekkers. Het blad met kleine afgeronde hoeken en een fraai profiel.
  • Engeland, periode 1930 – 1950.
  • Authentieke degelijke schrijftafel in goede staat met weinig gebruikssporen in het hout, het leer wel in een zeer doorleefde uitstraling. Aan de rand is het leer op twee punten los, dit zal de restaurateur netjes herstellen. Maar het leef kan eventueel ook vervangen worden door leer in de gewenste kleur en trimming eventueel met gouden biesjes of blinden stempels. Maar toch ook wel jammer van het mooie oude leer.
  • Afmetingen : 1,40 m. X 0,83 m. – Hoogte 0,75 m. - ( kan in overleg vrijwel onzichtbaar tot max. zo’n 0,80 m. worden opgehoogd)

 

Informatie

Met veel plezier hebben wij dit item is zo helder mogelijk en uitvoerig omschreven. Voorzien van datering, maten én prijs. Ook is de conditie omschreven en zijn plussen en minnen zo veel mogelijk vermeld. Daar is veel aandacht aan besteed, toch kan een (type)fout voorkomen. Melding stellen wij op prijs.

U vindt op de AntiekSite.nl onze uitgebreide collectie antieke kasten, bureaus, tafels, spiegels en andere antieke meubelen. Beslist geen kopie of repro maar uitsluitend unieke stukken.

Bekijken

Zonder afspraak bent u altijd welkom in onze “Villa Vol Antiek” tijdens onze openingstijden .

Antiek kopen blijft toch een beleving die niet alleen via de monitor kan. Gebruik de website ter oriëntatie, en breng daarna een bezoek aan onze showroom. Ons familiebedrijf AntiekSite.nl / De Dubbele Deur Antiek bestaat sinds 1982 en is gevestigd aan de Pascalweg 155 in Rotterdam.

Natuurlijk staan wij u ook graag telefonisch of per e-mail te woord wanneer u vooraf meer informatie wilt of vragen heeft.

Bel voor alle vragen met betrekking tot een opties, reservering of aankoop 010-432 20 74 of stuur een mail aan info@antieksite.nl

Wij zijn op werkdagen vrijwel altijd telefonisch bereikbaar van 9 tot 9 en op zaterdag van 10 tot 5 uur

Reserveren

Komt u van ver, specifiek voor één bepaald item, neem dan vooraf telefonisch contact met ons op. We kunnen dit item dan even voor u reserveren. Het zou jammer zijn wanneer u een reis maakt voor een verkocht stuk.

 

Kopen

Wanneer u bij bezoek aan onze winkel of opslag locatie tot aankoop over te gaan dan bieden ij u de volgende zekerheden

  1. Heldere en gegarandeerde omschrijving.
  2. Volledige garantie, elk meubel is geschikt voor dagelijks gebruik.
  3. Alle meubelprijzen zijn inclusief bezorging in Nederland tenzij anders aangegeven.
  4. Gegarandeerd geen verborgen gebreken.
  5. Kleinmeubelen die u zelf kunt vervoeren kunt u 7 dagen op zicht krijgen.
  6. Uw aankopen kunnen kosteloos worden opgeslagen tot het gewenste moment van levering. Handig bij verbouwen of verhuizen.

 

Wensen

Wij houden van antieke meubelen in de oorspronkelijke staat. Toch kan het soms uit praktisch oogpunt handig zijn een kleine aanpassing uit te voeren. Bureaus en (schrijf)tafels verhogen wij in overleg met de koper vaak enkele centimeters zodat het comfort optimaal is. Natuurlijk zodanig dat het nauwelijks te zien is en nog belangrijker: zodanig dat het kan altijd weer ongedaan gemaakt kan worden. Heeft u andere vragen over aanpassingen dan denken we graag met u mee. We houden dan rekening met u wensen maar zeker ook met de stem en aard van het meubelstuk. En soms laten we die laatste stem zwaarder wegen…

 

Bekleding

Alle antieke stoelen in onze

http://antieksite.nl/ Advertentienummer: 51019685
Link: