Antieke bijzettafels / Stel mahonie zuiltjes, piedestals of

€ 895
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 895
Sinds:
1 week
Gezien:
15 keer
Plaats:
Rotterdam, ZH
Adverteerder:
AntiekSite
Telefoon:
0104322074
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
51.87886,4.525205
AntiekSite
Antieke bijzettafels / Stel mahonie zuiltjes, piedestals of
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Antieke bijzettafels / Stel mahonie zuiltjes, piedestals of

Omschrijving:

Stel van 2 identieke lampetafels, een rond blad op ranke driepoot.

  • Stel van 2 fraai gepatineerde mahonie houten zuilen of hoge bijzettafels prachtig donker van kleur. Voorzien van gedraaide verdiepte blaadjes, met een klein gesneden details aan de rand en op de steel van beide zuilen.
  • Oorspronkelijk kwamen lampetafels of gueridons zoals deze antieke tafels oorspronkelijk genoemd werden vaak in paren voor. Ze werden gebruikt om de kandelaar en later een olielamp op een effectieve hoogte te plaatsen. Toen tegen het einde van de 19e eeuw de gasverlichting en nog later de elektriciteit als verlichtingsbron algemeen werd kregen de gueridons meer de functie van plantentafel.
  • Gaaf, stabiel en een echt paar, een van de bladen is mettertijd wat lichter geworden. Nieuw politoeren is een optie, ze worden er eerlijk gezegd vooral duurder door en niet mooier…In de huidige kleur zijn ze samen door de tijd gerold, en deze dan eigenlijk best mild geweest voor dit stel. Samen smetteloos opnieuw gepolitoerd missen ze die pure uitstraling.
  • Afmetingen: Diameter blad 0,30 m. - hoogte 1,22 m. - De voet van punt naar punt gemeten vormt een driehoek van ca. 0,48 m. X 0,48 m. X 0,48 m.

Informatie

Met veel plezier hebben wij dit item is zo helder mogelijk en uitvoerig omschreven. Voorzien van datering, maten én prijs. Ook is de conditie omschreven en zijn plussen en minnen zo veel mogelijk vermeld. Daar is veel aandacht aan besteed, toch kan een (type)fout voorkomen. Melding stellen wij op prijs.

U vindt op de AntiekSite.nl onze uitgebreide collectie antieke kasten, bureaus, tafels, spiegels en andere antieke meubelen. Beslist geen kopie of repro maar uitsluitend unieke stukken.

Bekijken

Zonder afspraak bent u altijd welkom in onze “Villa Vol Antiek” tijdens onze openingstijden .

Antiek kopen blijft toch een beleving die niet alleen via de monitor kan. Gebruik de website ter oriëntatie, en breng daarna een bezoek aan onze showroom. Ons familiebedrijf AntiekSite.nl / De Dubbele Deur Antiek bestaat sinds 1982 en is gevestigd aan de Pascalweg 155 in Rotterdam.

Natuurlijk staan wij u ook graag telefonisch of per e-mail te woord wanneer u vooraf meer informatie wilt of vragen heeft.

Bel voor alle vragen met betrekking tot een opties, reservering of aankoop 010-432 20 74 of stuur een mail aan info@antieksite.nl

Wij zijn op werkdagen vrijwel altijd telefonisch bereikbaar van 9 tot 9 en op zaterdag van 10 tot 5 uur

Reserveren

Komt u van ver, specifiek voor één bepaald item, neem dan vooraf telefonisch contact met ons op. We kunnen dit item dan even voor u reserveren. Het zou jammer zijn wanneer u een reis maakt voor een verkocht stuk.

 

Kopen

Wanneer u bij bezoek aan onze winkel of opslag locatie tot aankoop over te gaan dan bieden ij u de volgende zekerheden

  1. Heldere en gegarandeerde omschrijving.
  2. Volledige garantie, elk meubel is geschikt voor dagelijks gebruik.
  3. Alle meubelprijzen zijn inclusief bezorging in Nederland tenzij anders aangegeven.
  4. Gegarandeerd geen verborgen gebreken.
  5. Kleinmeubelen die u zelf kunt vervoeren kunt u 7 dagen op zicht krijgen.
  6. Uw aankopen kunnen kosteloos worden opgeslagen tot het gewenste moment van levering. Handig bij verbouwen of verhuizen.

 

Wensen

Wij houden van antieke meubelen in de oorspronkelijke staat. Toch kan het soms uit praktisch oogpunt handig zijn een kleine aanpassing uit te voeren. Bureaus en (schrijf)tafels verhogen wij in overleg met de koper vaak enkele centimeters zodat het comfort optimaal is. Natuurlijk zodanig dat het nauwelijks te zien is en nog belangrijker: zodanig dat het kan altijd weer ongedaan gemaakt kan worden. Heeft u andere vragen over aanpassingen dan denken we

http://antieksite.nl/ Advertentienummer: 46053432
Link: