Antieke bijzettafels / Speeltafel Amsterdamse school ca.

€ 975
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 975
Sinds:
Gisteren
Gezien:
107 keer
Plaats:
Rotterdam, ZH
Adverteerder:
AntiekSite
Telefoon:
0104322074
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
51.87886,4.525205
AntiekSite
Antieke bijzettafels / Speeltafel Amsterdamse school ca.
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Antieke bijzettafels / Speeltafel Amsterdamse school ca.

Omschrijving:

De herkenbare subtiele maatvoering waar de Amsterdamse school en de Haagse school in uitblonken...

 • Eikenhouden speeltafeltje, een zogenaamde enveloppe-model, Door het bovenblad te draaien en de vier puntjes uit te klappen ontstaat een verdubbeld blad, klaar om te bridgen.
 • De poten uit twee haakse regels opgebouwd, onderling verbonden met een taps lopend kruis. Onder het blad puntvormige ornamenten die zeer functioneel zijn daar zij elk de vier uitklapbladen dragen.
 • In de onderrand een grote lade voor het opbergen van spellen en spelletjes. Deze la heeft een coromandel-houten greep.
 • Hollands periode 1915-1930
 • In goede staat kleine restauratie in een van de klapbladen. De vilt ingelegde vlakken zijn authentiek van materiaal, het is verschoten maar gaaf. De kleur lijkt grijs op de foto’s maar het is in werkelijkheid meer licht bruin.
 • Afmetingen: Dicht 0,58m. X 0,58 m. – Hoogte 0,76 m.
  Afmetingen: Opengeklapt 1,16m. X 1,16 m. – Hoogte 0,74 m.

Informatie

Met veel plezier hebben wij dit item is zo helder mogelijk en uitvoerig omschreven. Voorzien van datering, maten én prijs. Ook is de conditie omschreven en zijn plussen en minnen zo veel mogelijk vermeld. Daar is veel aandacht aan besteed, toch kan een (type)fout voorkomen. Melding stellen wij op prijs.

U vindt op de AntiekSite.nl onze uitgebreide collectie antieke kasten, bureaus, tafels, spiegels en andere antieke meubelen. Beslist geen kopie of repro maar uitsluitend unieke stukken.

Bekijken

Zonder afspraak bent u altijd welkom in onze “Villa Vol Antiek” tijdens onze openingstijden .

Antiek kopen blijft toch een beleving die niet alleen via de monitor kan. Gebruik de website ter oriëntatie, en breng daarna een bezoek aan onze showroom. Ons familiebedrijf AntiekSite.nl / De Dubbele Deur Antiek bestaat sinds 1982 en is gevestigd aan de Pascalweg 155 in Rotterdam.

Natuurlijk staan wij u ook graag telefonisch of per e-mail te woord wanneer u vooraf meer informatie wilt of vragen heeft.

Bel voor alle vragen met betrekking tot een opties, reservering of aankoop 010-432 20 74 of stuur een mail aan info@antieksite.nl

Wij zijn op werkdagen vrijwel altijd telefonisch bereikbaar van 9 tot 9 en op zaterdag van 10 tot 5 uur

Reserveren

Komt u van ver, specifiek voor één bepaald item, neem dan vooraf telefonisch contact met ons op. We kunnen dit item dan even voor u reserveren. Het zou jammer zijn wanneer u een reis maakt voor een verkocht stuk.

 

Kopen

Wanneer u bij bezoek aan onze winkel of opslag locatie tot aankoop over te gaan dan bieden ij u de volgende zekerheden

 1. Heldere en gegarandeerde omschrijving.
 2. Volledige garantie, elk meubel is geschikt voor dagelijks gebruik.
 3. Alle meubelprijzen zijn inclusief bezorging in Nederland tenzij anders aangegeven.
 4. Gegarandeerd geen verborgen gebreken.
 5. Kleinmeubelen die u zelf kunt vervoeren kunt u 7 dagen op zicht krijgen.
 6. Uw aankopen kunnen kosteloos worden opgeslagen tot het gewenste moment van levering. Handig bij verbouwen of verhuizen.

 

Wensen

Wij houden van antieke meubelen in de oorspronkelijke staat. Toch kan het soms uit praktisch oogpunt handig zijn een kleine aanpassing uit te voeren. Bureaus en (schrijf)tafels verhogen wij in overleg met de koper vaak enkele centimeters zodat het comfort optimaal is. Natuurlijk zodanig dat het nauwelijks te zien is en nog belangrijker: zodanig dat het kan altijd weer ongedaan gemaakt kan worden. Heeft u andere vragen over aanpassingen dan denken we graag met u mee. We houden dan rekening met u wensen maar zeker ook met de stem en aard van het meubelstuk. En soms laten we die laatste stem zwaarder

http://antieksite.nl/ Advertentienummer: 45485088

Meer advertenties van AntiekSite

Link: