Antieke bijzettafels / Hollandse Speeltafel ca. 1810 met

€ 995
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 995
Sinds:
2 weken
Gezien:
25 keer
Plaats:
Rotterdam, ZH
Adverteerder:
AntiekSite
Telefoon:
0104322074
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
51.87886,4.525205
AntiekSite
Antieke bijzettafels / Hollandse Speeltafel ca. 1810 met
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Antieke bijzettafels / Hollandse Speeltafel ca. 1810 met

Omschrijving:

De speeltafel is tegenwoordig meer in gebruik als Sidetable of haltafel met een geheime bergplaats…

 • Mahonie met bloemmahonie speeltafel op centrale zeskantige kolom daaraan drie gebogen poten die uitlopen in een eenvoudig gesneden klauwtje, rustend op een op een zwart voetstuk.
 • Het bovenblad kan geopend worden. Door het een slag te draaien en de klappen ontstaat er een tafel van het dubbele formaat. De binnen kant is bespannen met het oorspronkelijke groene laken met zwart gesjabloneerde motieven. Dit groen is wat van kleur af maar kan nog gereed worden.
 • Onder het blad een ruimte om spelattributen als schaakstukken/bord en kaarten op te bergen.
 • Het groene laken is wat van kleur en sleets maar kan in overleg nog bijgewerkt worden en is de moeite waard van het behouden. Vervangen kan altijd nog maar zou jammer zijn van zo’n puur meubel.
 • Hollands periode 1800 - 1820
 • Deze tafel is in fraaie conditie, alleen zal de restaurateur de verbinding van voet en blad herstellen. Dit is bij de prijs inbegrepen, daarna is er sprake van een zeer stabiele wandtafel / speeltafel. Ook zal dan het vilt in overleg in orde gemaakt worden.
 • Afmetingen: 0,84 m. X 0,42 / 0,84 m. – hoogte 0,77 m.

Informatie

Met veel plezier hebben wij dit item is zo helder mogelijk en uitvoerig omschreven. Voorzien van datering, maten én prijs. Ook is de conditie omschreven en zijn plussen en minnen zo veel mogelijk vermeld. Daar is veel aandacht aan besteed, toch kan een (type)fout voorkomen. Melding stellen wij op prijs.

U vindt op de AntiekSite.nl onze uitgebreide collectie antieke kasten, bureaus, tafels, spiegels en andere antieke meubelen. Beslist geen kopie of repro maar uitsluitend unieke stukken.

Bekijken

Zonder afspraak bent u altijd welkom in onze “Villa Vol Antiek” tijdens onze openingstijden .

Antiek kopen blijft toch een beleving die niet alleen via de monitor kan. Gebruik de website ter oriëntatie, en breng daarna een bezoek aan onze showroom. Ons familiebedrijf AntiekSite.nl / De Dubbele Deur Antiek bestaat sinds 1982 en is gevestigd aan de Pascalweg 155 in Rotterdam.

Natuurlijk staan wij u ook graag telefonisch of per e-mail te woord wanneer u vooraf meer informatie wilt of vragen heeft.

Bel voor alle vragen met betrekking tot een opties, reservering of aankoop 010-432 20 74 of stuur een mail aan info@antieksite.nl

Wij zijn op werkdagen vrijwel altijd telefonisch bereikbaar van 9 tot 9 en op zaterdag van 10 tot 5 uur

Reserveren

Komt u van ver, specifiek voor één bepaald item, neem dan vooraf telefonisch contact met ons op. We kunnen dit item dan even voor u reserveren. Het zou jammer zijn wanneer u een reis maakt voor een verkocht stuk.

 

Kopen

Wanneer u bij bezoek aan onze winkel of opslag locatie tot aankoop over te gaan dan bieden ij u de volgende zekerheden

 1. Heldere en gegarandeerde omschrijving.
 2. Volledige garantie, elk meubel is geschikt voor dagelijks gebruik.
 3. Alle meubelprijzen zijn inclusief bezorging in Nederland tenzij anders aangegeven.
 4. Gegarandeerd geen verborgen gebreken.
 5. Kleinmeubelen die u zelf kunt vervoeren kunt u 7 dagen op zicht krijgen.
 6. Uw aankopen kunnen kosteloos worden opgeslagen tot het gewenste moment van levering. Handig bij verbouwen of verhuizen.

 

Wensen

Wij houden van antieke meubelen in de oorspronkelijke staat. Toch kan het soms uit praktisch oogpunt handig zijn een kleine aanpassing uit te voeren. Bureaus en (schrijf)tafels verhogen wij in overleg met de koper vaak enkele centimeters zodat het comfort optimaal is. Natuurlijk zodanig dat het nauwelijks te zien is en nog belangrijker: zodanig dat het kan altijd weer ongedaan gemaakt kan worden. Heeft u andere vragen

http://antieksite.nl/ Advertentienummer: 48512970

Meer advertenties van AntiekSite

Link: