SINAO (1981) - "What Else Do We Need"

Provincie Utrecht
Prijs:
Bieden
Hoogste bod:
Nog niet geboden
Sinds:
1 week
Gezien:
2 keer
Plaats:
landelijk, UT
Adverteerder:
Catawiki
Activiteit:
11 jaar actief op Marktnet
Positie
51.61612,5.541822
Catawiki
SINAO (1981) - "What Else Do We Need"
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Alle velden zijn verplicht

SINAO (1981) - "What Else Do We Need"

Exclusief werk van de kunstenaar SINAO.

Uniek stuk, genummerd en gesigneerd in stencil door de kunstenaar.
Uitstekende investering! Rechtstreeks overgenomen van de kunstenaar.

Gebruikte techniek: gemengde techniek van lithografie op karton en acrylverf.

De kunstenaar: Sinao werd geboren in New York in 1981. Hoewel hij wordt beschouwd als een opkomende straatartiest, werkt hij aan muurschilderingen sinds de jaren 90. Hij houdt van zijn kunst op straatmateriaal (karton, vuilnisbakken, brievenbussen, brandkraan) en weinig gebruikte doeken. Hij werd beïnvloed door de werken van Blek le Rat. Meestal zie je haar konijn (uit Alice in Wonderland) straten opknappen in alle Amerikaanse en Europese hoofdsteden.
Zoals de meeste straatartiesten blijft Sinao zoveel mogelijk undercover en anoniem, en onthult hij zichzelf alleen bedekt met het masker van een Black Death-dokter. Voor de grootste fresco's omringt hij zich met kunstenaars verenigd onder het Frans-Amerikaanse merk: Mind the Gap Label. De kunstenaar Sinao heeft een uitgesproken stijl die specifiek is voor straatkunst.
Zijn werken worden momenteel gepresenteerd door vele galerijen over de hele wereld.

Opmerking: al zijn steunen hebben hobbels, soms zelfs perforaties, scheuren op plaatsen of brandwonden, wat de schoonheid van zijn kunst maakt en elk stuk uniek maakt. Houd er rekening mee dat alle onderdelen van karton zijn en enigszins kunnen verschillen in uiterlijk. Bijvoorbeeld deuken en krassen op de randen. Bovendien zullen druppels en verfspuiten variëren in de hele collectie.

Levering :
BELANGRIJK: accepteer NOOIT een beschadigd pakket zonder het te hebben geopend en het werk te hebben onderzocht. Indien het werk beschadigd is, dient u de levering te weigeren en de reden van de weigering op de leveringsbon aan te geven (vergeet niet aan te geven wat de problemen zijn zoals "kapot, beschadigd, verbogen"...). Indien enkel de verpakking is beschadigd, plaats een reserve.
Als u het pakket accepteert zonder uw aankoop bij levering te verifiëren, kunnen we geen aanspraak meer maken op compensatie of vervanging.

Vertragingen en uitstel: Levering kan tot twee weken duren, als u van plan bent om weg te zijn, stuur ons dan een bericht met het verzoek om uw zending van tevoren opnieuw te plannen.

Gecombineerde verzendingen: We bieden geen gecombineerde verzendingsservice aan, omdat de werken individueel worden verpakt en opgehaald door onze vervoerder vóór de start van de verkoop, zodat ze binnen de door Catawiki verstrekte tijd naar verzamelaars kunnen worden verzonden.

Informatie over afleverkosten: Afleverkosten zijn inclusief kwaliteitsverpakking door een gespecialiseerd bedrijf, huis-aan-huisverzekering en verzendkosten voor het werk. Bovendien en om uw aankoop te vergemakkelijken, worden alle werken door de kunstenaars naar het label Mind The Gap in Frankrijk gestuurd, dat ze valideert voor certificering.

Het echtheidscertificaat wordt bij het werk geleverd.

http://www.catawiki.nl/ Advertentienummer: 57545052

Meer advertenties van Catawiki

Link: