Beeld / Sculpture Ad Verstijnen | Masterchef

€ 125
Provincie Noord-Brabant
Prijs:
€ 125
Sinds:
Vandaag
Gezien:
79 keer
Plaats:
Helmond, NB
Adverteerder:
Jules Verne Art
Telefoon:
+31647242225
Activiteit:
5 maanden actief op Marktnet
Positie
51.45902,5.617981
Jules Verne Art
Beeld / Sculpture Ad Verstijnen | Masterchef
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Beeld / Sculpture Ad Verstijnen | Masterchef

Omschrijving:

Ad Verstijnen | Masterchef
Techniek: Kunsthars beeld
Afmeting: 25 x 25 cm. 

Locatie van dit kunstwerk:

Dit werk is momenteel in opslag.

Neemt u gerust contact met ons op om het op een van onze locaties vrijblijvend te kunnen bekijken.

Ad Verstijnen (Arnhem 1946)

Zelf leerde ik Ad Verstijnen een hele tijd geleden kennen via een collega. Ik was wel onder de indruk van zijn schilderijen en zeefdrukken en werd er vrolijk van. Dat is misschien direct een kenmerk van zijn werk, je wordt er gewoon vrolijk van. Is dat niet direct de beste rede om een schilderij te kopen? Ad en ikzelf delen ook nog eens een andere passie: het onderwijs. Zelf ben ik in het onderwijs blijven hangen omdat het nu eenmaal ontzettend mooi is. Ad heeft er afscheid van genomen en heeft zichzelf volledig gestort op zijn kunstenaar carrière. 

Dat laatste heeft hem natuurlijk geen windeieren gelegd, hij komt terecht in de top drie van de Nederlandse kunstuitleen en is te bewonderen in veel kantoren en ziekenhuizen. Ad Verstijnen heeft een eigen stijl ontwikkeld die iedereen direct herkent.

Ad Verstijnen kunst In de schilderijen van Verstijnen zit een constante kinderlijkheid, een vrolijkheid en veel onschuld. Thema's zijn spelende kinderen, feestende mensen en grappige dieren. In alle werken is van alles te zien, je kunt er naar blijven kijken. De handtekening die hij onderaan de schilderijen zet, is meestal direct uit de tube op het doek gespoten, vaak heeft elke letter een andere kleur en maakt de handtekening gewoon deel uit van het schilderij.
Ad Verstijnen schilderij

Onlangs heeft Ad Verstijnen besloten om een heel aantal van zijn titels na te laten schilderen. Het ontwerp is dus van de kunstenaar, het schilderwerk doet een andere kunstenaar.

Deze designed by schilderijen zijn enorm leuk en aantrekkelijk geprijsd. U koopt dus een echt schilderij van de kunstenaar tegen de prijs van een zeefdruk!

Wij hebben een heel aantal designed by schilderijen op voorraad die u bij ons vrijblijvend kunt komen bekijken. Maak vooraf even kenbaar welke titel u wilt komen bekijken, dan zorgen wij ervoor dat het werk aanwezig is.

Bestel uw design by schilderij vandaag nog en hang het deze week nog bij u aan de muur. Uiteraard kunt u de collectie eerst komen bekijken. Gelieve dan vrijblijvend een afspraak in te plannen.Over ons
Eigenaar van Jules Verne Art is Helmonder Martijn Derks (1980).

Derks is gepassioneerd wanneer het om mooie dingen gaat, kunst is volgens hem iets dat in elk interieur aanwezig zou moeten zijn. Hij ziet het als een eer mensen een mooi kunstwerk te mogen leveren, iets waar ze jaren van zullen genieten.

Voor ieder budget is er een kunstwerk te vinden in onze galerie.

Omdat het vaak lastig is een juist kunstwerk voor uw interieur te kopen, geven we graag advies op maat. Dat betekent dat het altijd mogelijk is het kunstwerk bij u thuis te bekijken.

Derks streeft een persoonlijk contact met zijn klanten en zijn kunstenaars na. Daarom is iedereen altijd van harte welkom in de galerie om nader kennis te maken. Een persoonlijke afspraak maakt hij daarom graag met u. Altijd vrijblijvend zonder enige verplichting.

Contact
info@julesverne-art.nl
06-47242225
0492-660808

Adres en openingstijden
Onze kunstwerken zijn aanwezig op verschillende locaties.
Bij elk kunstwerk staat aangegeven op welke locatie het zich bevindt.

KLIK OP DE LINK VOOR MEER INFORMATIE OVER DIT KUNSTWERK:

Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • EAN (artikel code): Does not apply
  • Levering:

http://www.julesverne-art.nl/ Advertentienummer: 36814886

Meer advertenties van Jules Verne Art

Link: