TweeLuikje / Zeefdruk - Patty Harpenau (Eieren / 1996)

€ 225
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 225
Sinds:
Eergisteren
Gezien:
21 keer
Plaats:
Delfgauw, ZH
Adverteerder:
Umecom BV
Telefoon:
0158080147
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
52.00953,4.398825
Umecom BV
TweeLuikje / Zeefdruk - Patty Harpenau (Eieren / 1996)
Versturen

Alle velden zijn verplicht

TweeLuikje / Zeefdruk - Patty Harpenau (Eieren / 1996)

Omschrijving:

TweeLuikje 'Eieren' van Patty Harpenau* van 1996, resp. 28-10 en 7-11, met duidelijke Signatuur linksonder. Ingelijst in verdiepte Lijst. Afm. incl. Lijst (B x H x D) ca. 55 x 70 x 2 cm. We hebben meer Kunst, maar ook (antieke) Meubels, Witgoed, Lampen, enz.: bekijk meer advertenties. Getoonde Prijs is Vraagprijs, bieden vanaf €150.

Locatie: Delfgauw. Verzenden/ bezorgen binnen Nederland kan vaak heel voordelig! Elders in de wereld is ook mogelijk, vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Kunst-Makelaar [.NL] - onderdeel Umecom B.V., Makelaar in Roerend Goed - bemiddelt in de verkoop van Kunst & Antiek. Ook uw verkoop uitbesteden? Liefhebber van oude Meubels, Klokken, Beelden, Schilderijen, e.d.? Kijk op de website voor informatie en aanbod.

Zoektags: tweeluik, tweeluikje, aquarel, litho, zeefdruk, eieren, patty, harpeneau

Patty Harpenau* (Amsterdam, 23 maart 1959) - Nederlandse schrijfster van voornamelijk spirituele boeken, ook bekend als moeder van Dotan. Ze heeft aanvankelijk bekendheid verworven als kunstschilderes. Na haar middelbare school in Amsterdam studeerde Harpenau mode en vormgeving aan de Rietveld Academie in Amsterdam, waarna zij in Israël aan de Betzalel Academie haar kunst- en vormgevingsopleiding afrondde.

Teruggekeerd in Nederland in 1986 brak zij door als kunstenaar met een expositie in het Hilton hotel. Vanaf daar heeft zij tot in 1996 professioneel geschilderd en internationaal geëxposeerd. Haar werk kenmerkte zich door kleurrijk expressionisme. In 1996 trok zij zich terug uit de kunstwereld en behaalde haar licentie als meditatieleraar aan het Chopra Center of Wellbeing in Californië. Zij is sindsdien meditatieleraar, coach en oprichtster van The Life Foundation, een centrum voor welzijn en spiritualiteit.

Harpeneau is de auteur van diverse boeken over gezondheid, meditatie en spiritualiteit. Haar boek The Life Codes werd internationaal uitgegeven. In 2006 stond zij op de kandidatenlijst van de Liberaal Democratische Partij (LibDem) voor de Tweede Kamerverkiezingen. Patty Harpenau is de moeder van zanger Dotan.Specificaties:
  • Conditie: Gebruikt
  • Levering: Ophalen of Verzenden

http://opgeruimd-verdiend.nl/ Advertentienummer: 44940069

Meer advertenties van Umecom BV

Link: