Sooka Interior - Krabsculptuur - Brons

Provincie Utrecht
Prijs:
Bieden
Hoogste bod:
Nog niet geboden
Sinds:
1 week
Gezien:
1 keer
Plaats:
landelijk, UT
Adverteerder:
Catawiki
Activiteit:
11 jaar actief op Marktnet
Positie
51.61612,5.541822
Catawiki
Sooka Interior - Krabsculptuur - Brons
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Alle velden zijn verplicht

Sooka Interior - Krabsculptuur - Brons

Onze bronzen krabsculptuur is een oogverblindend interieurstuk. De krab is gemaakt van gepolijst brons wat het beeld zijn gouden gloed geeft.

Een verfijnd statement-stuk dat elke kamer verlicht. De Crab staat op zichzelf zonder een gemonteerde basis en kan gemakkelijk worden opgetild en op elk oppervlak in uw huis of kantoor worden weergegeven.

DUURZAAMHEID
Onze bronzen beelden zijn gemaakt van upcycled metalen, zoals pijpleidingen en andere onderdelen. Onze ambachtslieden verzamelen deze overgebleven materialen en zetten ze in een oven met temperaturen die zo hoog zijn dat ze smelten om de grondstof te maken, die we opnieuw kunnen gebruiken voor onze bronzen sculpturen. Omdat brons een zeer eco- en arbeidsintensief materiaal is om te ontginnen, vinden we het veel logischer om het materiaal dat al is gemaakt opnieuw te gebruiken dan het te extraheren.

DIMENSIES
Hoogte: 14 cm / 5,5 inch
Breedte (van links naar rechts): 24 cm / 9,4 inch
Lengte: 12 cm/4,7 inch

VERZENDEN

Het artikel wordt verzonden met een Track & Trace code via DHL Parcel, DPD of postNl. De tracking wordt bijgewerkt in je Catawiki-kavel zodra je pakket is afgeleverd. Controleer regelmatig om te voorkomen dat uw pakket wordt geretourneerd.

Als je vragen hebt over je pakket, neem dan contact met ons op via de berichtenservice van Catawiki. We proberen binnen 3 werkdagen te antwoorden.

http://www.catawiki.nl/ Advertentienummer: 56705777

Meer advertenties van Catawiki

Link: