Zuidzijde Haven 39A in Bergen Op Zoom | kantoorruimte te

Gratis
Provincie Noord-Brabant
Prijs:
Gratis
Sinds:
1 week
Gezien:
1 keer
Plaats:
Eersel, NB
Adverteerder:
Online Bedrijfsmakelaar
Telefoon:
0850201028
Activiteit:
12 maanden actief op Marktnet
Positie
51.34557,5.340003
Online Bedrijfsmakelaar
Zuidzijde Haven 39A in Bergen Op Zoom | kantoorruimte te
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Zuidzijde Haven 39A in Bergen Op Zoom | kantoorruimte te

Omschrijving:

Belevingscentrum De Suikerfabriek (van het Interium)
Zuidzijde Haven 39a
4611HC Bergen op Zoom

In het historische havengebied, op loopafstand van de prachtige monumentale binnenstad van Bergen op Zoom kunnen wij u namens eigenaar, zeer representatieve kantoor-, behandel-, opslag- en bedrijfsunits van 10 tot 200 m2 te huur aanbieden.

Onder de overkoepelende naam Easyspaces worden de bedrijfsverzamelgebouwen het Belevingscentrum De Suikerfabriek (voorheen Interium), De Melkfabriek en De Poort van Berrege te huur aangeboden.

De gebouwen zijn ontworpen om meerdere bedrijven te huisvesten in een prettige werkomgeving en bestaan uit afsluitbare units. Door gezamenlijk gebruik te maken van diverse faciliteiten zoals een ontvangsthal met bemande receptie, vergaderruimten,
keuken, toiletten, telefoniste, telefooncentrale, postverwerking, verwarming, koffieplein enz.worden de kosten laag gehouden en komen verschillende bedrijven met elkaar in contact.
De units worden schoon opgeleverd, geschilderd, voorzien van een PVC vloer, airco, LED-verlichting, (indien meubels beschikbaar) gemeubileerd of leeg. In samenspraak met u overleggen we de mogelijkheden.

De Suikerfabriek
Het exterieur van dit monumentale gebouw is in de oude staat hersteld en het interieur heeft een eigen vormgeving gekregen op zodanige wijze dat het modern en verrassend interieur ruimte biedt aan vele verschillende ondernemingen. Bergen op Zoom is een historische vestingstad met een rijk verleden en een prachtige omgeving om te werken. De Suikerfabriek, voorheen Interium, is makkelijk te bereiken en ligt op 10 minuten loopafstand van het centrum van Bergen op Zoom. Voor de belevingscentrum is een ruim aantal parkeerplaatsen aanwezig (betaald).

Belevingscentrum De Suikerfabriek is de ontmoetingsplaats van allerlei bedrijven met een verscheidenheid aan branches. Het hebben van een kantoor in De Suikerfabriek geeft u een voorsprong op uw concurrentie, vanaf de eerste dag heeft u een professionele uitstraling met uw huisvesting. Dagelijks komen er allerlei klanten van uw buren uw deur langslopen, dit geeft u ook een voorsprong tegenover uw concurrentie.

De Melkfabriek
Het exterieur van dit monumentale gebouw is in de oude staat hersteld en binnen is er een modern interieur gerealiseerd met een volledig Domotica systeem. De Melkfabriek biedt ruimte aan meerdere ondernemingen met een medische of paramedische achtergrond.
We willen startende ondernemers in de zorg-, welzijn- en wellness-industrie een steuntje in de rug geven door goed te faciliteren.
Je kunt hierbij denken aan verhuur van moderne efficiënte bedrijfsruimten, spreek- en wachtruimtes, enz. Door algehele kosten gezamenlijk te dragen kunnen we aanzienlijke besparingen aanbrengen. Bovendien ontvangen starters korting op de huurprijs.
Vanzelfsprekend biedt een bedrijfsverzamelgebouw met gelijkgezinden grote voordelen. Zo kunnen huurders kennis delen, samenwerken of simpelweg terugvallen op collegas.

De Poort van Berrege
Gelegen aan het Waterfront-Industriegebied ligt De Poort van Berrege Office & Storage. Deze unieke combinatie van kantoor- en bedrijfsunits en opslagruimtes maakt dit pand zo bijzonder.
Een groot voordeel wat u hier heeft zijn gratis parkeerplaatsen op het terrein voor u en uw klanten. De Poort van Berrege is makkelijk te bereiken en heeft een sfeervolle en professionele uitstraling.

ALL-INCLUSIVE BEHANDELRUIMTE TE HUUR v.a. €495,- in De Melkfabriek.

U huurt bij Easyspaces niet alleen de behandelruimte, u kunt daarnaast gratis gebruik maken van de WiFi, de vergaderruimtes, koffie en thee. Alle servicekosten en overige huisvestigingskosten zijn verrekend bij de huur. Er worden dus GEEN extra kosten in rekening gebracht.

Uw logo wordt op de voorgevel en de bewegwijzeringsborden gepresenteerd. Het pand is geheel rolstoelvriendelijk en is

Meer advertenties van Online Bedrijfsmakelaar

Link: