Wiltonstraat 4 in Assen | bedrijfsruimte te huur

€ 50
Provincie Noord-Brabant
Prijs:
€ 50
Sinds:
1 week
Gezien:
1 keer
Plaats:
Eersel, NB
Adverteerder:
Online Bedrijfsmakelaar
Telefoon:
0850201028
Activiteit:
12 maanden actief op Marktnet
Positie
51.34557,5.340003
Online Bedrijfsmakelaar
Wiltonstraat 4 in Assen | bedrijfsruimte te huur
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Wiltonstraat 4 in Assen | bedrijfsruimte te huur

Omschrijving:

Representatieve commerciële ruimte beschikbaar op het Stadsbedrijvenpark aan de Noordzijde van Assen. Door de vele gebruikersmogelijkheden is het pand uitermate geschikt voor showroom- kantoor- en opslagruimte en is het door haar omvang uitermate geschikt voor het midden- en kleinbedrijf.

>

Oppervlakte: circa. 117,50 m2

Huurprijs: vanaf € 50,- per m2 per jaar excl. BTW

Wilt u alle beschikbare informatie over de ruimte ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Wiltonstraat 4 in Assen aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

>

Indeling

De beschikbare ruimte maakt deel uit van een grote bedrijfspand dat momenteel deels in gebruik is door Vihamij. De beschikbare ruimte bevindt zich aan de voorzijde van het bedrijfspand op de hoek van de Wiltonstraat en de Blijdensteinstraat.

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan bedrijven tot 3.2 toegestaan. Detailhandel is niet toegestaan (behoudens vrijstelling). Als huurder bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten ontleend worden.

Parkeren

Aan de voorzijde het bedrijfspand zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Eventuele extra (gratis) parkeergelegenheid is voldoende aanwezig in de nabije omgeving.

Voorzieningen

Tapijttegels
Tl-verlichting
Heater
Toiletruimte
Internetaansluitingen
Telefonieaansluitingen
Kunststofkozijnen met dubbele beglazing
Alarminstallatie
Brandpreventiemiddelen

Ligging en bereikbaarheid

Het bedrijfspand is gelegen op het bedrijventerrein ” Stadsbedrijvenpark ” dat gekenmerkt wordt door haar diversiteit van aanwezige bedrijven.
Vanwege de diverse uitvalswegen naar de omringende dorpskernen en de A28 (Groningen Utrecht) kent het bedrijventerrein bovendien een goede bereikbaarheid.

Huurcondities

Huurprijs: vanaf € 50,- per m2 per jaar excl. BTW
Huurtermijn: In overleg.
Servicekosten: Nader te bepalen
Opzegtermijn: 6 maanden.
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens> BTW: Indien huurder niet aan het 90%-criterium(aandeel belaste presentaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Bovenstaande is onder finaal voorbehoud de eigenaar.

Meer informatie

Download de gratis objectbrochure of neem direct contact op met Dhr. G.C.M. (Richard) Spekenbrink (06-53213667) of met Dhr. J.E.M. (Johan) Theunissen (06-19020195)

Online Bedrijfsmakelaar BV is niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

>

Kortom een representatieve commerciële ruimte met volop gebruikersmogelijkheden, gelegen op het Stadsbedrijvenpark aan de Noordzijde van Assen. Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de commerciële ruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Wiltonstraat 4 in Assen aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox.

Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.Specificaties:
  • Aanbodtype: Huur
  • Bestemming:

Meer advertenties van Online Bedrijfsmakelaar

Link: