Velperengh 24 in Doorn | bedrijfsruimte te koop of te huur

€ 240.000
Provincie Noord-Brabant
Prijs:
€ 240.000
Sinds:
1 week
Gezien:
3 keer
Plaats:
Eersel, NB
Adverteerder:
Online Bedrijfsmakelaar
Telefoon:
0850201028
Activiteit:
12 maanden actief op Marktnet
Positie
51.34557,5.340003
Online Bedrijfsmakelaar
Velperengh 24 in Doorn | bedrijfsruimte te koop of te huur
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Velperengh 24 in Doorn | bedrijfsruimte te koop of te huur

Omschrijving:

Op het bedrijvenpark ”Vossensteijn in Doorn staat dit multifunctioneel bedrijfspand met kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur. Het pand gelegen aan de Velperengh 24 is gebouwd in 2009 en heeft een totale oppervlakte van circa 174 m².

>

Metrage

Bedrijfsruimte: circa 83 m²
Kantoorruimte: circa 91 m²

Huurprijs: € 1.425,- per maand excl. BTW

Wilt u alle beschikbare informatie over dit bedrijfspand met kantoorruimte ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Velperengh 24 in Doorn aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

>

Kenmerkend voor dit bedrijvenpark is de diversiteit van ondernemingen en de goede bereikbaarheid middels diverse uitvalswegen. De op- en afritten van de Provincialeweg N225 bevinden zich op steenworp afstand en zorgen voor een directe verbinding met de Rijksweg A12 richting Arnhem of richting Utrecht.

Ook middels openbaar vervoer is het object goed bereikbaar, de dichtstbijzijnde bushalte ligt op slechts 400 afstand.

Parkeren

Het buitenterrein is voorzien van bestrating en biedt voldoende parkeergelegenheid en tevens mogelijkheden voor laden- en lossen.

Bij het bedrijfspand zijn 3 privéparkeerplaatsen aanwezig. Eventuele extra parkeergelegenheid is voldoende aanwezig is de nabije omgeving.

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan zijn kantoren en bedrijven tot en met categorie 3.2 van de staat van bedrijfsactiviteiten toegestaan. Ook perifere detailhandel is toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau bedrijfsruimte

Betonvloer
Brandpreventiemiddelen
Overheaddeuren
TL-Verlichting
Toiletruimte
Vrije hoogte circa 3 meter

Opleveringsniveau kantoorruimte

Airconditioning
Inbouwverlichting
Internet- en telefonieaansluiting
Mechanische ventilatie
Pantry
Stucwerkwanden
Te openen ramen
TL-Verlichting
Toiletruimte
Vloerbedekking
Wandradiatoren

Huurcondities

Huurprijs: € 1.425,- per maand excl. BTW

Huurtermijn: In overleg, minimaal 3 jaar

Servicekosten: € 110,- per maand excl. BTW

Aanvaarding: per 1 juni 2018

Opzegtermijn: 6 maanden

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens>

BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

>

Kortom een prachtig bedrijfspand op een perfecte locatie. Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit bedrijfspand met kantoorruimte?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Velperengh 24 in Doorn aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het bedrijfspand

Meer advertenties van Online Bedrijfsmakelaar

Link: