Spegelt 31 in Nuenen | bedrijfsruimte te huur

€ 50
Provincie Noord-Brabant
Prijs:
€ 50
Sinds:
1 week
Gezien:
1 keer
Plaats:
Eersel, NB
Adverteerder:
Online Bedrijfsmakelaar
Telefoon:
0850201028
Activiteit:
12 maanden actief op Marktnet
Positie
51.34557,5.340003
Online Bedrijfsmakelaar
Spegelt 31 in Nuenen | bedrijfsruimte te huur
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Spegelt 31 in Nuenen | bedrijfsruimte te huur

Omschrijving:

Aan het pand gelegen aan de Spegelt te Nuenen, is op dit moment een bedrijfspand met een kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur. Het pand is gebouwd in 1998 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van circa 550 m².

Metrage

Bedrijfsruimte: circa 300 m²
Kantoorruimte circa 85 m²

Totaal: circa 385 m²

Het bedrijfspand is gelegen op bedrijventerrein Berkenbos te Nuenen. Kenmerkend voor dit pand is de diversiteit van ondernemingen en de goede bereikbaarheid middels diverse uitvalswegen. De op- en afritten van de Provincialeweg N270 richting Eindhoven bevinden zich op 6 minuten afstand en zorgen voor een directe verbinden met de Rijkswegen A67, A2 en de A50.

Parkeren

Het buitenterrein is voorzien van bestrating en biedt voldoende parkeergelegenheid en tevens mogelijkheden voor laden- en lossen.

Bij het bedrijfspand zijn 15 privéparkeerplaatsen aanwezig. Eventuele extra parkeergelegenheid is voldoende aanwezig is de nabije omgeving.

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 3.2 van de staat van bedrijfsactiviteiten toegestaan. Detailhandel is, behoudens vrijstellingen, niet toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau bedrijfsruimte

Alarminstallatie
Brandpreventiemiddelen
Elektrische overheaddeuren
Krachtstroom
Monoliet betonvloer
TL-Verlichting
Twee lichtstraten
Vloerbelasting van circa 2.000 kg/m²

Opleveringsniveau kantoorruimte

Alarminstallatie
CV-ketel
Hardhouten kozijnen
Inbouwverlichting
Internet- en telefonieaansluiting
Pantry
Stucwerkwand
Systeemplafond
Te openen ramen
Toiletruimte
Wandradiatoren

Huurcondities

Huurprijs: vanaf € 50,- per m² per jaar excl. BTW

Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.

Aanvaarding: Per direct

Opzegtermijn: 12 maanden

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens>

BTW: Indien huurder niet aan het 90%-criterium(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

>

Kortom een prachtig bedrijfspand volop mogelijkheden op een goede locatie. Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit bedrijfspand met kantoorruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Spegelt 31 in Nuenen aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox.

Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het bedrijfspand inplannen.Specificaties:
  • Aanbodtype: Huur
  • Bestemming: Bedrijfsruimte
  • Levering: Verzenden
  • Oppervlakte (in m²): 2502
  • SKU (eigen artikel code):

Meer advertenties van Online Bedrijfsmakelaar

Link: