Oostendorperstraatweg 6 in Elburg | bedrijfsruimte te koop

€ 875.000
Provincie Noord-Brabant
Prijs:
€ 875.000
Sinds:
1 week
Gezien:
1 keer
Plaats:
Eersel, NB
Adverteerder:
Online Bedrijfsmakelaar
Telefoon:
0850201028
Activiteit:
12 maanden actief op Marktnet
Positie
51.34557,5.340003
Online Bedrijfsmakelaar
Oostendorperstraatweg 6 in Elburg | bedrijfsruimte te koop
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Oostendorperstraatweg 6 in Elburg | bedrijfsruimte te koop

Omschrijving:

Op dit moment is er op een zichtlocatie in Elburg een vrijstaande bedrijfswoning met bedrijfshal beschikbaar voor de verkoop. De bedrijfshal is gemakkelijk naar uw eigen wensen aan te passen en mag nog worden uitgebreid. Bent u een ondernemer die wonen en werken altijd al heeft willen combineren? Dan is dit wellicht iets voor u !

Algemeen (BVO)

Bedrijfshal begane grond: circa 440 m²
Bedrijfshal verdieping: circa 380 m²
Kantoorruimte: circa 40 m²

Bedrijfswoning: circa 275 m²

Het pand is niet conform NEN 2580 gemeten, derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de
genoemde metrages.

Perceel: circa 2.048 m²

De bedrijfswoning is gelegen op de rand van bedrijventerrein ”Oostendorp” en woonwijk ”De Pal”, waardoor wonen en werken ideaal is. Kenmerkend voor dit object is de diversiteit van ondernemingen en de goede bereikbaarheid middels diverse uitvalswegen. De op- en afritten van de Provincialeweg N308 bevinden zich op steenworp afstand en zorgen voor een directe verbinding met de Rijkswegen A28 en de A50.

Ook middels het openbaar vervoer is het goed bereikbaar, de dichtstbijzijnde bushalte ligt op slechts 550 meter loopafstand. Daarnaast is het winkelcentrum, scholen en de monumentale binnenstad van Elburg binnen handbereik.

Optioneel

Momenteel is de bedrijfshal ingericht voor een timmer- en bouwbedrijf. Het is mogelijk om de machines en aanvullende middelen over te nemen.

Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden, kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar.

Indeling bedrijfswoning

Het betreft hier een ruime woning wat ideaal is voor het combineren met werken. Tevens kan de woning gemakkelijk worden aangepast voor bijvoorbeeld een inwonende ouder. De woning heeft uitzicht op een monumentale boerderij met veel groen.

De begane grond heeft een totale gebruiksoppervlakte van circa 400 m². In de hal bevindt zich een toilet met een fontein en een vaste houten trap naar de eerste verdieping. Verder is de begane grond voorzien van een L-vormige woonkamer voorzien van een eikenvloer, houtkachel en een grote open keuken met alle benodigde apparatuur. Daarnaast bevindt zich op de begane grond een bijkeuken en het kantoor.

De eerste verdieping heeft een totale gebruiksoppervlakte van circa 380 m². De verdieping is voorzien van een vide met separaat een tweede toilet. Daarnaast bevinden zich op de verdieping 5 ruime slaapkamers en een badkamer met een infraroodsauna.

De tuin rondom het huis is volledig privé en is uitstekend onderhouden. De tuin is voorzien van een overkapping van circa 9 m².

Parkeren

Het buitenterrein is voorzien van bestrating en biedt voldoende parkeergelegenheid en tevens mogelijkheden voor laden- en lossen. Eventuele extra parkeergelegenheid is voldoende aanwezig is de nabije omgeving.

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 3.1 van de staat van bedrijfsactiviteiten toegestaan. Ook zijn de aangewezen gronden bestemd voor bedrijfswoningen.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau bedrijfshal

Betonvloer
Brandpreventiemiddelen
Buitenterrein
– Overkapping van 9 meter bij 5 meter – open loods
– Open ruimte achterzijde voor diverse buiten opslag – 25 meter bij 15 meter
Dak en sand-wich gevel panelen R.W. 3.5
Drie overheaddeuren
Elektrisch lier (ca. 600 kg)
Hardhouten kozijnen met enkelglas
Heaters
Kantine
Krachtstroom
TL-Verlichting
Vloerbelasting begane grond: circa 2.500 kg/m²
Vloerbelasting verdieping: circa 200 kg/m²
Vrije hoogte: circa 3,5 meter
Vrije overspanning: circa. 12 meter

Opleveringsniveau kantoorruimte

Meer advertenties van Online Bedrijfsmakelaar

Link: