Meeuwenplein 9 in Kampen | kantoorruimte te huur

€ 95
Provincie Noord-Brabant
Prijs:
€ 95
Sinds:
1 week
Gezien:
1 keer
Plaats:
Eersel, NB
Adverteerder:
Online Bedrijfsmakelaar
Telefoon:
0850201028
Activiteit:
12 maanden actief op Marktnet
Positie
51.34557,5.340003
Online Bedrijfsmakelaar
Meeuwenplein 9 in Kampen | kantoorruimte te huur
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Meeuwenplein 9 in Kampen | kantoorruimte te huur

Omschrijving:

* Update 01-08-2018 *

Op een prominente zichtlocatie (A1) aan het Meeuwenplein in het centrum van Kampen staat deze representatieve, inspirerende kantoorruimte te huur. Het karakteristieke pand is goed onderhouden, volledig voorzien van dubbele beglazing en bestaat uit diverse kantoren en passende voorzieningen. De geboden hoge kwaliteit gekoppeld aan een scherpe huurprijs kan huurder(s) een sterk concurrentievoordeel opleveren.

>

Begane grond: circa. 450 m2 BVO

Deelverhuur mogelijk vanaf circa. 85 m2 BVO

Huurprijs: vanaf € 95,- per m2 excl. BTW (huurprijs afhankelijk van de daadwerkelijke metrages en looptijd)

Wilt u alle beschikbare informatie over de kantoorruimte ontvangen? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Meeuwenplein 9 in Kampen aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

>

Verzamelgebouw

De beschikbare ruimte maakt deel uit van een groter businesscenter, waarin onder andere de Rabobank, Flexpeople, Studiekring en Raad van Perspectief gevestigd zijn.

Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden en de actuele beschikbaarheid kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar.

Ligging en bereikbaarheid

Het kantoorpand is gelegen aan het Meeuwenplein in het centrum van Kampen, op loopafstand van de historische winkelstraat. Aan het Meeuwenplein zijn onder andere de Albert Heijn, de Rabobank en diverse andere dienstverlenende bedrijven gevestigd, waardoor er dagelijks vele mensen het kantoorpand passeren.

Vanwege de diverse uitvalswegen naar de omringende dorpskernen en de op- en afritten van de N50 kent de locatie een goede bereikbaarheid. Daarnaast bevinden het NS-station en een bushalte zich op korte loopafstand, waardoor het kantoorpand eveneens met het openbaar vervoer goed bereikbaar is.

Parkeren

Het kantoorpand is gelegen aan het parkeerterrein aan het Meeuwenplein waar tegen betaling geparkeerd kan worden. De mogelijkheid is eveneens aanwezig om meerdere parkeervergunningen aan te vragen bij de gemeente Kampen.

Bestemming

De huidige bestemming is kantoor. Het gebouw leent zich daarnaast uitstekend voor dienstverlenende, maatschappelijke en/of (para) medische doeleinden. De gemeente Kampen heeft zich al positief uitgesproken over verruiming van de bestemming in deze en vergelijkbare richtingen.
Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau

De kantoorruimtes kunnen “Casco Plus” opgeleverd worden voorzien van;
– Garderobe
– Internetaansluitingen
– Telefonieaansluitingen
– Kabelgoten
– Mechanische ventilatie
– Pantry
– Gescande wanden
– Stucwerkwanden
– Invalidetoilet
– Sanitaire voorzieningen
– Wandradiatoren
– Mogelijkheid realisatie van glasvezel

Huidige inventaris

De mogelijkheid is aanwezig om de achtergebleven inventaris van de vorige huurder, bestaande uit onder andere de balie, het kantoormeubilair en de glazen scheidingswanden, bij het gehuurde te betrekken.

Huurcondities

Huurprijs: vanaf € 95,- per m2 excl. BTW (huurprijs afhankelijk van de daadwerkelijke metrages en looptijd)

Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.

Servicekosten: Voorschot per maand gebaseerd op verbruik/gebruik.

Opzegtermijn: 6 maanden

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens>

BTW: Indien huurder niet aan het 90%-criterium(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de

Meer advertenties van Online Bedrijfsmakelaar

Link: