Koperweg 11H in Alphen Aan Den Rijn | bedrijfsruimte te huur

€ 1.995
Provincie Noord-Brabant
Prijs:
€ 1.995
Sinds:
1 week
Gezien:
3 keer
Plaats:
Eersel, NB
Adverteerder:
Online Bedrijfsmakelaar
Telefoon:
0850201028
Activiteit:
12 maanden actief op Marktnet
Positie
51.34557,5.340003
Online Bedrijfsmakelaar
Koperweg 11H in Alphen Aan Den Rijn | bedrijfsruimte te huur
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Koperweg 11H in Alphen Aan Den Rijn | bedrijfsruimte te huur

Omschrijving:

Zoekt u een bedrijfshal met een riante kantoor- showroomruimte op de eerste verdieping? Dan is deze hal zeker iets voor u. De ruimte is gelegen aan de Koperweg te Alphen aan den Rijn en is gebouwd in 2003. Het is netjes afgewerkt en van alle gemakken voorzien, kortom een ideale plek voor uw onderneming!

De bedrijfshal is gelegen op het bedrijventerrein te Heimanswetering in Alphen aan den Rijn en maakt deel uit van het bedrijfsverzamelgebouw CU-PACK. Het verzamelgebouw wordt bewaakt door middel van cameras. Kenmerkend voor dit gebouw is de moderne en eigentijdse uitstaling en is gelegen op een strategische locatie. Het is zowel als met de auto en het openbaar vervoer zeer goed bereikbaar. Zo is de Rijksweg A4 binnen 15 autominuten te bereiken via de N207. Ook met het openbaar vervoer is de bedrijfsunit makkelijk te bereiken. Op slechts 7 minuten loop afstand bevindt zich een bushalte.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u dit object een keer bezichtigen? Neem dan contact op met de Online Bedrijfsmakelaar.

>

Metrage

Bedrijfsruimte:
– Begane grond: circa. 180 m² BVO
– Eerste verdieping: circa. 180 m² BVO

Huurprijs: € 1.995,- per maand excl. BTW

Wilt u alle beschikbare informatie over dit bedrijfspand met kantoorruimte ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote oranje contactbutton, de gratis objectbrochure van dit bedrijfspand met kantoorruimte aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

>

Algemeen

De begane grond heeft een BVO van circa 180 m² en is voorzien van een ruime entree met toegang naar de bedrijfsruimte, een toilet, douche, een werkkast en toegang naar het magazijn. De eerste verdieping heeft een BVO van circa 180 m² en is voorzien van twee kantoren. Aan de buitenzijde van het verzamelgebouw bevinden zich screens.

Parkeren

Het buitenterrein is voorzien van bestrating en biedt voldoende parkeergelegenheid en tevens mogelijkheden voor laden- en lossen. Bij de bedrijfsunit zijn 5 privéparkeerplaatsen aanwezig. Eventuele extra parkeergelegenheid is voldoende aanwezig is de nabije omgeving.

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven tot categorie 1, 2 en 3 van de staat van bedrijfsactiviteiten toegestaan. Ook productie gebonden detailhandel is toegestaan. Reguliere detailhandel is niet toegestaan. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau begane grond ” Bedrijfshal”

Alarminstallatie
Betonvloer
Brandpreventiemiddelen
Bronafzuiging
Elektrische overheaddeur
Gasheater
Krachtstroom 3x 80 amp
TL-Verlichting
Toiletruimte
Douche
Vloerbelasting circa 1600 kg/m²
Vrije hoogte circa 5,0 m
ISDN aansluiting + glasvezel aansluiting aanwezig

Opleveringsniveau eerste verdieping ”Kantoorruimtes”

Alarminstallatie
Aluminium kozijnen
Dauerluftung
Garderobe
Inbouwverlichting
Internet – en telefonieaansluiting
Kabelgoten
Lichtstraat
Pantry met bar
Stucwerkwanden
Systeemplafond
Te openen ramen
Vloerbedekking
Wandradiatoren

Huurcondities

Huurprijs: € 1.995,- per maand excl. BTW

Huurtermijn: Minimaal 3 jaar
Servicekosten: de helft van de kosten van de Vereniging van Eigenaren zal worden doorbelast aan de huurder ter waarde € 750,– per jaar excl. btw
Aanvaarding: In overleg
Opzegtermijn: 6 maanden
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens> BTW: Indien huurder niet aan het 90%-criterium(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake

Meer advertenties van Online Bedrijfsmakelaar

Link: